Declaratii De Dragoste

 
   Declaratii de Alina
601.  *    Cinstea si inteligenta
Sunt mai mult ca frumusetea,
Daca vrei sa fii iubita
Cauta sa fii cinstita.


Daca iubesti frumosul,
Nu ma iubi pe mine
Fiindca sunt altele mai frumoase decat mine
Dca iubesti bogati,
Nu ma iubi pe mine
Fiindca sunt altele mai bogate decat mine,
Daca iubesti IUBIREA
IUBESTE-MA PE Mine SI NIMENI NU TE VA IUBI CA MINE!!!!
   

   Declaratii de bbddy
602.  *    Nimic nu ma face mai fericit,mai bun,mai vulnerabil decat atunci cand simt trupul tau gol care ma atinge usor,parfumul tau ce imi da fiori.. Indraznesc sa spun si accept caci nu pot ascunde,esti slabiciunea mea,pasiunea mea,iubirea,fericirea,ziua si noaptea,cerul si pamantul,aerul,pulsul...


   

   Declaratii de allynutza
603.  *    Ador clipele in care imi esti alaturi si urasc tot ce ne desparte...o viata am si de aceea nu vreau sa am rabdare...vreau sa te fac sa te simti "cel mai iubit dintre pamanteni"...imi permiti?
   

   Declaratii de madalinutza
604.  *    Vrei....
Vrei sa....
Vrei sa ne....
Vrei sa ne fu....
Vrei sa ne furam inimile?
   

   Declaratii de klaudya pt viata mea
605.  *    Uneori cerul uita sa mai planga,deseori o floare uita sa mai infloreasca,o inima uita
sa mai bata,dar eu niciodata nu voi inceta sa ma gandesc la tine.Te iubesc mult nu uita pop
   

   Declaratii de larisa daca cumva te vei uita cosmine sa
606.  *    Numele tau il voi purta mereu nu esti langa mine si-mi este foarte greu atunci cand esti departe de mine cand vad soarele pe cer eu te vad pe tine strange-ma in brate si spunemi iubirea e o catifea ea te rasfata si te invata sa crezi in ea sati aduci aminte ca unde va departe o dragoste ce.i mare pentru tine se topeste te iubesc.
   

   Declaratii de ofurnika
607.  *    Citind ziarul zi de zi am gasit 3 poezii : una scrie TE IUBESC, una scrie : TE DORESC, alta scrie si mai bine : NU TE VOI UITA PE TINE!
   

 

 


   Declaratii de Enny_20
608.  *    Am mandat pe inima ta,procesul va avea loc in pat.Neprezentarea se va pedepsi de la trei pana la cinci ori de sex salbatic.Ce faci?Te prezinti la proces sau executi pedeapsa?
   

   Declaratii de Enny_20
609.  *    Am incercat sa ating un fulg de nea,dar el s-a topit in palma mea.Am incercat sa numar picaturile de ploaie,dar nu puteam,ele curgeau siroaie.Am incercat sa-ti spun ce simt eu pt. tine,dar n-am putut ,m-am incurcat in rime.Am incercat sa numar clipele petrecute cu TINE,si am reusit....erau atat de putine!
   

   Declaratii de Enny_20
610.  *    Vreau sa te aud respirand tot mai greu in timp ce buzele mele se plimba pe corpul tau,sa ma topesc in tine in timp ce mainile tale imi mangaie corpul fierbinte.
   

   Declaratii de Enny_20
611.  *    Cineva mi-a zis ca o zi are 24 de ore,ca o ora are 60 de minute,dar nimeni nu mi-a zis ca un minut fara Tine dureaza o vesnicie!
   

   Declaratii de costel
612.  *    As vrea sa fiu o lacrima in ochiul tau ca atunci cind vei plānge sa alunec pe obrazul tau si sa ajung la buzele tale fermecatoare Y LOVE YOU

   

   Declaratii de DanNy
613.  *    ...Trandafir rosu inchis, te iubeste cine-a scris, tot asa si cititorul, sa iubeasca scriitorul...
   

   Declaratii de Kata
614.  *    Dintre toate stelele eu te-am ales pe tine,pentru ca ai ceva special ce nicio stea nu poate avea. Ma bucur cand esti fericit si prin fericirea ta eu imi gasesc linistea. Te iubesc enorm de mult!!!!
   

   Declaratii de denyawttza
615.  *    Buzele mele poftesc la sarutarile tale ,trupul meu viseaza la atingerile tale ,iar inima mea doreste sa bata tot timpul langa a ta.
   


 

 
Declaratii de Dragoste Emotionante, Declaratii de Dragoste pentru Ea, Declaratii de Dragoste pentru El, Declaratii de Dragoste Scurte, Declaratii de Dragoste Lungi 2020

 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2020      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Declaratii De Dragoste pentru Iubita Mea, Declaratii de Dragoste Sotie, Declaratii de Dragoste Frumoase 2019, Declaratii de Dragoste Amuzante si Haioase, Declaratii De Dragoste Si Iubire Haioase 2018

Declaratii de Dragoste Triste, Declaratii De Dragoste pentru Mama, Declaratii De Dragoste pentru Copii, Declaratii De Dragoste pentru Iubit, Declaratii de Dragoste Sot, Declaratii de Dragoste In Engleza 2021