Declaratii De Dragoste

 
   Declaratii de frankfurt ady
961.  *    Pe o crenguta de tei stateau niste porubei amintirea se numeste sarut gura cui citeste.
   

   Declaratii de georgiana
962.  *    Multumesc ca ai avut incredere in mine si ca m-ai lasat sa intru in viata ta.M-ai facut cea mai fericita fata de pe pamant te iubesc atat de mult incat as face orice pt tine si pentru noi.iarta-ma pt cat ti-am gresit!!!!Te-am facut sa suferi mult nu pt k am vrut, dar sper k esti si fericit.Tu esti totul pt mine.pt marius,nu uita k te iubesc mult
   

   Declaratii de madalina pt ionut
963.  *    Te iubesc ori ce mi-ai face,tu esti raza mea de soare te ador de simt ca mor si astept cu nerabdare de la tine o sarutare.te iubesc ionut.
   

   Declaratii de Andrey
964.  *    Daca fulgul de zapada
Va cadea pe gura ta tu sa-l lasi sa te sarute ca-i trimis din partea mea!
   

   Declaratii de florentina
965.  *    Ca te-am vazut e vina ta ca team iubit e vina mea ca te iubesc si nu te pot uita de vina e doar vina mea
   

   Declaratii de florentina
966.  *    Iubirea e un vierme ce roade neincetat o inima de fata si una de baiat
   

   Declaratii de DiNulya
967.  *    Esti prea departe ca sa te vad,esti prea departe ca sa te aud,esti prea departe ca sa te ating,dar nu atit de departe inkit sa nu incerk sa te iubesk.
   

 

 


   Declaratii de petro
968.  *    Stau la foc si tot privesc cum lemnele se topesc tot asa inimama-n mine se topeste dupa tine
   

   Declaratii de Durby Ionut pentru viatza mea Alexa
969.  *    Imi amintesc,imi amintesc cu drag de clipele frumoase,acele clipe petrecute impreuna,numai noi.Au fost,sunt si vor fi intotdeauna niste dorinte implinite,niste clipe de neuitat,vise din care nu vreau sa ma mai trezesc,niste amintiri ce se vor mai intampla si nu se vor uita.De cate ori iti pronunt numele,renasc,gandindu-ma la persoana caruia ii apartine acest nume "ALEXANDRA",un inger pazitor care este alaturi de mine mereu si ma iarta de cate ori gresesc.De aceea iti spun doua cuvinte,care nu i le spun nimanui in afara de tine "TE IUBESC",un sentiment care creste in mine cu fiecare clipa in care ma gandesc la TINE.

   

   Declaratii de anabia pt bitu
970.  *    Pastreaza-ma in ochii tai sa fiu mereu cu tn,azi te iubesc mai mult k ieri si mai putin k maine,si totusi dak mai iubit.pastreaza-mi amintirea si nu uita k intr-o zi ti-am daruit iubirea!!!te iubesc Gabi u esti viata mea!!!
   

   Declaratii de alinush
971.  *    As vrea sa-ti fur ochii sa ma privesti mereu!As vrea sa-ti fur buzele sa te sarut doar eu! Dar mai bine te fur pe tine sa te am eu langa mine! Ce zici,pot???
   

   Declaratii de alinush
972.  *    De cate ori vei adormi,VISEAZA-MA! si cand un sarut te va trezi,PRIVESTE-MA! De cate ori singur/a vei fi,CHEAMA-MA si la scurt timp vei auzi IATA-MA!!!
   

   Declaratii de alina rusu
973.  *    As iubi marea dar marea nu iubeste oamenii! As iubi pamantul dar e plin de intuneric! As iubi soarele dar razele lui nu ma incalzesc mereu! As iubi ploaia dar stropii ei sunt prea reci! Atunci am ales sa iubesc partea cea mai frumoasa din toate acestea...am ales sa te iubesc pe tine!!!
   

   Declaratii de alina rusu sau alinush scumpik,e tot aia
974.  *    De multe ori te priveam si nu stiam ca te iubesc; de multe ori privirea ta ma rascolea si nu stiam de ce; de multe ori vreiam sa fiu langa tine si nu stiam de ce am nevoie de prezenta ta; de multe ori te visam fara sa stiu ca gandul meu era la tine; si o singura data m-am intrebat :"OARE SA FIE IUBIRE?" Nu stiam ca dragostea m-a cuprins din prima clipa cand te-am vazut!!!
   

   Declaratii de alinush scumpik/alina rusu
975.  *    As vrea sa-mi strapungi inima cu spinul unui trandafir rosu, ca apoi sangele meu picurand pe petalele sufletului tau ,sa o transforme intr-o dragoste adevarata, crescand iubirea pentru tine!!!
   


 

 
Declaratii de Dragoste Emotionante, Declaratii de Dragoste pentru Ea, Declaratii de Dragoste pentru El, Declaratii de Dragoste Scurte, Declaratii de Dragoste Lungi 2020

 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2020      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Declaratii De Dragoste pentru Iubita Mea, Declaratii de Dragoste Sotie, Declaratii de Dragoste Frumoase 2019, Declaratii de Dragoste Amuzante si Haioase, Declaratii De Dragoste Si Iubire Haioase 2018

Declaratii de Dragoste Triste, Declaratii De Dragoste pentru Mama, Declaratii De Dragoste pentru Copii, Declaratii De Dragoste pentru Iubit, Declaratii de Dragoste Sot, Declaratii de Dragoste In Engleza 2021