Declaratii De La Multi Ani

 
   Declaratii de KRISTINA
61.  *    SA CALCI MEREU PE TRNDAFIRI SI FLORI NEMURITOARE SA AI IN VIATA TA PRIVIRI CA RAZELE DE SOARE SA AI O VIATA CAN POVESTI CU VISE IMPLINITE SA DARUI CELEI CEO IUBESTI DOAR CLIPE FERICITE LA MULTI ANI
      

   Declaratii de alexutza
62.  *    Bucuria vine din lucruri marunte, linistea din suflet, caldura din inima. Iti doresc sa le ai pe toate alaturi de familia ta si cei dragi tie. La multi ani
      

   Declaratii de Amalia-Princess
63.  *    Am invatat sa iubesc tot ce era al meu,dar am putut sa traiesc si fara ce nu aveam!!TE IUBESC SI TE VOI IUBI MEREU !!!!TE IUBESC PRINTUL MEU!!!
      

   Declaratii de mimiyuly
64.  *    Mos craciun a plecat, un cadou el ti-a lasat, acum vine anul nou cu un alt frumos cadou, ca un tort mare si dulce, mangaiere iti aduce, cu blatul de fericire si cu crema de iubire! glazurat cu ciocolata ca iar am facut-o lata! si la anul ce vine sa ne revedem cu bine! La multi ani!
      

   Declaratii de deea
65.  *    Ingerii sa te pazeasca,Sfintii sa te ocroteasca,Dumnezeu sa-ti dea tot ce vrei de ziua ta!La multi ani
      

   Declaratii de Monutza
66.  *    Itzi doresc sa mergi pe un drum numit VIATZA, sa te impiedici de un ciob numit NOROC, sa cazi intr-o prapastie numita FERICIRE, si sa culegi o floare numita IUBIRE!
      

   Declaratii de adryenutza
67.  *    Inimioare...fluturashi...zambete de ingerashi...trandafiri catifelatzi...bafta-n viatza,bucurii...numai asta-ti pot dori...sa-ai norok si fericire sa ai parte de iubire...sa faci tot ce iti doresti sa iubesti si sa traiesti...sa fii bucuros in viatza sa ai zambete pe fatza...si in incheiere-ti spun ...>>>La Multzi Ani<<< si un gand bun!!!
      


   Declaratii de Cristina
68.  *    Bucuria vine din lucruri marunte,linistea din sufletele noastre,dragostea din inima.Fie ca noul an sa-ti aduca Dragostea,Bucurie si Liniste.
      

   Declaratii de denisa din gaiseni
69.  *    undeva departe la mii de km de tine este cnv kre din knd in knd se mai gandeste la tine si-ti ureaza din adancu sufletului un sincer la multi ani!!!!!!
      

   Declaratii de CRYSTYNA-ELENA
70.  *    Iti doresc sa mergi pe un drum numit VIATA,
Sa te impiedici de un ciob numit NOROC,
Sa cazi intr-o prapastie numita FERICIRE,
Si sa culegi o floare numita IUBIRE.
Sa nu uiti ca cineva acolo sus te iubeste,
Iar cineva aici jos tine la tine.
      

   Declaratii de Foxilina
71.  *    Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma,nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot ghida,mergi alaturi de mine pentru a putea inainta prin iubire.
      

   Declaratii de Adriana
72.  *    Valuriile iubirii sa-ti inunde viitorul iar medalionul fericirii sa te insoteasca pretutindeni!La multi ani!!!
      

   Declaratii de botic
73.  *    in ceas din noapte ,cand gongul va bate ,ridica paharul si uita amarul ,ca anul ce vine e numai de bine , la multi ani cu fericire,
      

   Declaratii de adelina
74.  *    Catelus cu parul cret sa ai jeep-ul in cotet si o casa cu piscina si Madonna ca vecina si-o lopata pentru bani LA ANUL SI LA MULTI ANI!!!
      

   Declaratii de doinita
75.  *    chiar dak viata ta nu e asa cum o doresti.chiar dak cea pe kre o iubesti te supara,iarta si uita,zambeste si bucurate alaturi de noi kreti dorim astazi la multi ani,cele mai frumoase clipe ganduri de bine si sanatate
      


Mai multe Declaratii de La Multi Ani :
1 2 3 4   5   6
 
 


Declaratii De La Multi Ani 2023, Urari De La Multi Ani Haioase, Declaratii De La Multi Ani Pentru Prieteni

 
 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2023      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Declaratii De La Multi Ani Pentru Iubit, Declaratii De La Multi Ani Pentru Iubita, Declaratii La Multi Ani Zi De Nastere, Felicitari De La Multi Ani 2022, Urari De La Multi Ani 2025

Mesaje Cu La Multi Ani 2023, Declaratii De La Multi Ani Pentru Mama, Declaratii De La Multi Ani Pentru Copii, Mesaje De La Multi Ani Pentru Frate, Declaratii De La Multi Ani 2024