Declaratii De 1 Iunie

 
   Declaratii de 1 Iunie 2021
1.  *    Astăzi nu este o zi oarecare. Este ziua in care tu, copilul meu drag si scump, mi-a schimbat viata pentru totdeauna, 1 iunie, ziua in care te-ai născut tu. La Multi Ani!


   Declaratii de Crinuta
2.  *    1 Iunie este ziua ta. Eu ți-am dat viata, dar tu mi-ai dat mult mai mult. Deși ai crescut, mereu vei fi copilul meu drag. La Multi Ani si te iubesc mult!


   Declaratii de Crinuta
3.  *    Cea mai mare bucurie a unui copil este aceea de a se juca. Si ce bucurie imensa! Așa că nu uita să te joci si să le amintești si altora să facă asta!


   Declaratii de Mirela
4.  *    Sunt mândră că ești copilul meu, mi-ai luminat sufletul și viata din prima clipă în care te-am văzut. La multi ani, puiuțul meu drag!


   Declaratii de Ziua Copilului
5.  *    Să-ți păstrezi meu zâmbetul cald, sufletul pur si lumina din privire. La multi ani copile drag!


   Declaratii de La Multi Ani
6.  *    Să ai mereu sufletul pur, zâmbetul gingaș si viață fără griji asemenea unui copil. Scoate-ți azi la iveala gingășia din tine! La mulți ani!


 

 


   Declaratii de Urari de 1 Iunie
7.  *    Pentru cea mai mare minune a vieții mele, pentru puiuțul care mi-a adus nespuse bucurii, pentru fiecare zâmbet si fiecare îmbrățișare îți mulțumesc. La mulți ani de Ziua Copilului!


   Declaratii de evelina
8.  *    Păstrează pentru totdeauna in suflet copilul din tine; astfel, nu va fi niciodată prea târziu sa ai parte de o copilărie fericita. La multi ani!


   Declaratii de Haioase
9.  *    Veverița sprinteioară, dă de veste iar în țară, Ca-n poiana cu izvoare, azi e zi de sărbătoare, Flori, gândaci si licurici, păsărele și pitici, Toți s-au pregătit de zor pentru ziua copiilor.


   Declaratii de Anastasia
10.  *    Sa-ți păstrezi zâmbetul cald, sufletul pur si lumina in priviri ca in prima zi când ai văzut chipul mamei. La multi ani copil frumos!


   Declaratii de Ziua
11.  *    La Mulți Ani! Ziua in care ai intrat in viață noastră a fost cea mai frumoasă! Te îmbrățișam cu mult drag! Toate visele sa ți se îndeplinească!


   Declaratii de Ziua Copilului 2021
12.  *    Viața să-ți aducă numai bucurii, iar norocul să-ți fie prieten nedespărțit. La mulți ani!Mai multe Declaratii de 1 Iunie :
  1   2 3

 

 
Declaratii de 1 Iunie Ziua Copilului Haioase 2022, Urari de Ziua Copiilor, Declaratii de 1 Iunie pentru Copii

 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2022      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Declaratii de 1 Iunie pentru Copilul meu 2021, Declaratii de 1 Iunie pentru Nepoti 2020, Declaratii de 1 Iunie pentru Adulti, Declaratii de 1 Iunie Ziua Copilului Tpu 2023