Declaratii De Sfantul Gheorghe

 
   Declaratii de Urari
1.  *    Uram purtatorilor acestui nume multa sanatate, bucurii si tot ce va mai doriti voi in plus !


   Declaratii de Georgi
2.  *    La Multi Ani Gheorghe si sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale !


   Declaratii de Gheorghita
3.  *    De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Gheorghita!


   Declaratii de Gheorghe
4.  *    Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!


   Declaratii de Giorgie
5.  *    Un cer albastru fara nori,
In calea ta sa fie,
Sa ai in viata numai flori,
Noroc si bucurie!
La Multi Ani, Gheorghe!


   Declaratii de Gigi
6.  *    Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste si-ti foloseste, sanatate, prieteni adevarati, si multa bucurie!


   Declaratii de Gheorghe
7.  *    Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani, Gheorghe!   Declaratii de Georgiana
8.  *    Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine . . . dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani, Georgiana!


   Declaratii de Ghita
9.  *    Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Gheorghe cat mai frumoasa!


   Declaratii de Georgeta
10.  *    De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele. La multi ani!


   Declaratii de Gheorghita
11.  *    Iti urez "La multi ani" pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.Mai multe Declaratii de Sfantul Gheorghe :
  1  
 
 


Declaratii De Sfantul Gheorghe 2024, Urari De Sf. Gheorghe, Sms De Sfantul Gheorghe, Felicitari De Sfantul Gheorghe

 
 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2024      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Poezii De Sf. Gheorghe 2024, Mesaje Sfantul Gheorghe, Mesaj De Sfantul Gheorghe 2021, Sms-uri De Sfantul Gheorghe 2023, Status Sf. Gheorghe, Felicitare Pentru Sfantul Gheorghe