Declaratii De Florii

   Declaratii de La multi ani 2021
1.  *    Cu ocazia acestei zile în care mai adaugi un trandafir in buchetul vieții, îți urez sa ai parte de tot ce îți dorești de la viata: dragoste, bucurii, gânduri senine, lumina in suflet, speranță într-un viitor mai bun si un sincer si călduros LA MULTI ANI !


   Declaratii de Florii 2021
2.  *    Pentru doamne si domnisoare, toti cu numele de floare, mult noroc si fericire ... La multi ani si numai bine !!!


   Declaratii de Florica
3.  *    De fiecare data cand te uiti la aceste flori sa stii ca cineva, departe, se gandeste la tine. As vrea sa fie mai multe moduri in care sa-ti spun cat insemni pentru mine. Iti trimit cate un sarut ascuns in petalele fiecarei flori!


   Declaratii de iulia
4.  *    Dau si eu un mesaj simpatic si nu sun pentru ca nu am bani, in ziua in care si soarele se scoala noaptea sa-ti ureze La Multi Ani


   Declaratii de iulia
5.  *    Cu ocazia aniversari tale eu iti urez multa,multa sanatate,fericire.dragoste sa iubesti asa cum stii tu mai frumos.


   Declaratii de Florin
6.  *    O floare s-a deschis, fericit am mai fost, tu ești floarea mea pentru totdeauna !   Declaratii de iulia
7.  *    Chiar daca vine recesiunea si foamea ne da capace eu iti urez La Multi Ani cu bani si sa traiesti cum iti place.


   Declaratii de Urare Florii 2021
8.  *    Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. La Multi Ani!


   Declaratii de Iulia
9.  *    Cand orologiul noptii va limita hotarul, Si cu batai scurte va mai trece un an, In cinstea tineretii vom ridica paharul, Urandu-ti: sanatate si un sincer LA MULTI ANI!


   Declaratii de iulia
10.  *    Bucuria lumii toata, Zi de zi-n usa sa-ti bata, Bunul Dumnezeu sa-ti dea, Tot ce iti doresti si ai vrea!


   Declaratii de iulia
11.  *    Astazi, fiind o zi frumoasa, Si stiind ca-i ziua ta, In parfumul diminetii, Tin a te felicita. Astazi, ziua fericirii, Pentru tine a sosit; Iti doresc in a ta viata, Numai drumul aurit, Flori frumoase, fericire, Sa rasara-n calea ta, Iar acum, te rog, primeste, LA MULTI ANI din partea mea.


   Declaratii de iulia
12.  *    - Acum cativa ani eram doar niste copii, pentru mine ziua ta de nastere este in fiecare ziMai multe Declaratii de Florii :
  1   2
 
 


Declaratii Pentru Florii 2024, Urari de Florii, Felicitari Florii, Sms De Florii

 
 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2024      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Declaratii de La Multi Ani Florii 2024, Obiceiuri de Florii, Duminica La Florii, Mesaj Pt Florii 2025, Felicitare Florii, Urare De Florii 2023, Sms-uri Pentru Florii 2026