Declaratii De Incurajare

 
   Declaratii de Incurajare
1.  *    Stai departe de oamenii care îți micșorează ambiția. Oamenii mici întotdeauna fac asta. Cei cu adevărat mari te fac să te simți că si tu poți deveni mare.


   Declaratii de Cristina
2.  *    Nu uita că ești o ființa deosebita, că ești unic. Nu căuta să fii ca alții, încearcă să fii ceea ce poți fi tu mai bun. Nu-i asculta pe cei care-ți contestă deciziile. Mergi pe drumul pe care l-ai ales si nu privi înapoi cu regret. Trebuie să-ți asumi riscuri pentru a-ți îndeplini visele. Adu-ți aminte ca este mereu timp sa schimbi drumurile in viata. Acordă-ți timpul necesar pentru a-ți da seama ce vrei cu adevărat. In fiecare greșeala vei învață lecții importante. Fii mulțumit de felul in care ești.


   Declaratii de Claudia
3.  *    Să ști să razi când sufletul iți plânge, să-ți fie cald chiar dacă afara ninge, să ști să crezi când alții te înșală, să te ridici când alții te doboară.


   Declaratii de Claudia
4.  *    Dacă n-ai vrea decât sa fii fericit, ar fi ușor; dar vrei să fii mai fericit decât alții si asta este aproape întotdeauna greu, pentru ca suntem încredințați ca ceilalți sunt mai fericiți decât sunt in realitate!


   Declaratii de Claudia
5.  *    Nimeni nu merita sa plângi pentru el, iar cine merita, nu te va face sa plângi niciodată.


   Declaratii de Dede
6.  *    Bucura-te de viata, de ceea ce ai si nu te plânge de ceea ce iți lipsește! Prețuiește persoanele dragi pe care le ai lângă tine...nu se știe cat vor fi lângă tine! Nu rata momentele mici ale vieții in așteptarea altora mărețe...s-ar putea sa nu apară niciodată! Lucrurile mici fac oamenii sa se simtă mari! Viata e frumoasa atât timp cat știi sa te bucuri de ea împreuna cu prietenii, familia....gândește-te ca unii nu au nici măcar ceea ce ai tu, nu rata momentul de a te bucura când ai ocazia !   Declaratii de Sanda
7.  *    Ai nevoie de o operație estetica faciala? Poți beneficia de una gratis, o operație mereu la îndemâna. Te va face sa arați mai tânăr si nu are efecte secundare! Se numește ZAMBET!
   Declaratii de Incurajare
8.  *    Să poți sa crezi chiar daca alții te înșală... Să poți să te ridici chiar daca alții te coboară... Să poți să razi când sufletul iți plânge... Sa fii senin chiar dac-afara ninge... Aceasta-i arta de-a învinge!


   Declaratii de Sebi
9.  *    Nu uita cat de puțin ii trebuie unui om să fie fericit, dar cât de mult ii trebuie să înțeleagă acest lucru!


   Declaratii de Adela
10.  *    Cineva a zis odată: Muncește ca si cum nu ai avea nevoie de bani.
Iubește ca si când nimeni nu te-a făcut vreodată sa suferi.
Dansează ca si când nimeni nu te vede.
Canta de parca nu te-ar auzi nimeni.
Trăiește ca si când Paradisul ar fi pe Pământ !


   Declaratii de Adela
11.  *    Cine rade si glumește, sa nu crezi ca te iubește, cine pare mai tăcut, Te iubește cel mai mult!


   Declaratii de de Viata
12.  *    Nu totul e pierdut când te prăbușești. Viata are jocul ei, însa tu ai regulile tale.Mai multe Declaratii de Incurajare :
  1   2
 
 


Declaratii de Incurajare Haioase 2024, Urari de Incurajare in Viata pt Prieteni

 
 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2024      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Declaratii de Incurajare pentru ea Iubita, Declaratii de Incurajare pentru Iubit El, Declaratii de Incurajare Copii, Declaratii de Incurajare pentru Angajati, Declaratii de Incurajare Examen 2025