Declaratii De Condoleante

   Declaratii de sincere Condoleante
1.  *    Îmi pare foarte rău pentru pierderea ta. Te rog accepta-mi cele mai sincere condoleanțe.
   

   Declaratii de Condoleante
2.  *    In aceste clipe de adânca tristețe este foarte greu sa găsești cuvintele, pentru ca nimic nu-ți mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea ființei iubite. Condoleanțe familiei îndoliate !
   

   Declaratii de Condoleante
3.  *    Fie ca Dumnezeu să vă binecuvânteze si să vă dea tăria pentru a trece acest test dificil. Sincere condoleanțe !
   

   Declaratii de Condoleante
4.  *    Fie ca Dumnezeu sa va lumineze inimile si sa va mângâie in aceste momente dificile.
   

   Declaratii de Condoleante
5.  *    Dumnezeu stăpânul nostru este creatorul nostru, iar in înțelepciunea sa infinita ne anunță ca vom fi întotdeauna cu el. Cele mai sincere condoleanțe !
   

   Declaratii de Condoleante
6.  *    Lupta inegala dintre suferință si speranță a luat sfârșit. Ființa iubita nu a mai avut puterea sa lupte. Moartea a învins, și-a intrat in drepturi. Muti de durere si tristețe ne luam rămas bun. Condoleanțe familiei îndoliate !
   

   Declaratii de Condoleante
7.  *    Dumnezeu este calea noastră, refugiu al păcii si ințelepciunii noastre. Cele mai sincere condoleanțe!
   


   Declaratii de Condoleante
8.  *    A suferit, a luptat si a pierdut. A plecat cu lacrimi grele pe obraz si cu tristețea ca nu a terminat ce a avut de terminat in aceasta viata. Ii mulțumim ca a existat si ne-a iubit. Fie ca sufletul lui sa-si afle liniștea !
   

   Declaratii de Condoleante
9.  *    Nimeni nu te poate pregăti pentru o astfel de pierdere – ea vine ca vântul. Cu toate acestea, gândește-te ca el/ ea se odihnește acum in bratele Domnului nostru. Cele mai profunde condoleanțe pentru tine si familia ta.
   

   Declaratii de Condoleante
10.  *    Viața nu este altceva decât un vis ca atunci când se termina nu mai rămâne decât o amintire sau ... nimic. Condoleanțe !
   

   Declaratii de Condoleante
11.  *    Nu putem înțelege cu adevărat durerea care va încearcă in aceasta perioada, dar am dori sa ne exprimam condoleanțele si sa va asiguram ca sunteți prezenți in rugăciunile noastre.
   

   Declaratii de Condoleante
12.  *    Fie ca Domnul să vă binecuvinteze si sa va aline durerea in aceasta perioada de mare tristețe sufleteasca. Va rugam să acceptați condoleanțele noastre sincere.
   

   Declaratii de Condoleante
13.  *    Un gând de mângâiere pentru scumpii noștri prieteni in aceste zile pline de tristețe si durere. Sincere condoleanțe.
   

   Declaratii de Condoleante
14.  *    Nu exista cuvinte îndeajuns ca sa exprime durerea si tristețea noastră pricinuita de plecarea prea rapida a scumpei noastre prietene. Chiar daca corpul ei a plecat dintre noi, chipul ei va rămâne mereu in inimile noastre. Dumnezeu sa o odihnească in pace.
   


Mai multe Declaratii de Condoleante :
  1   2 3
 
 


2024 Declaratii de Condoleante pentru mama, Declaratii de Condoleante pentru tata, Declaratii de Condoleante pentru un prieten drag, Declaratii de Condoleante Scrise pe Coroane

 
 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2024      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Declaratii de Condoleante pentru bunica mea, Declaratii de Condoleante pentru bunicul meu, Declaratii de Condoleante pentru unchi, Declaratii de Condoleante pentru matusa

Declaratii Sincere Condoleante, Declaratii de Condoleante Simple, Declaratii de Condoleante Scurte, Declaratii de Condoleante Crestine, Declaratii de Condoleante Lungi 2025