Declaratii De 1 Iunie

 
   Declaratii de Cristina
13.  *    Trăiește-ți copilăria! Nu rata aceste momente fericite, care nu se mai întorc! La mulți ani, fiule/fata mea!


   Declaratii de Cristina
14.  *    Să ai mereu sufletul pur, zâmbetul gingaș și viața fără griji, asemenea unui copil. Scoate azi la iveală copilul din tine!


   Declaratii de Mesaje de 1 Iunie
15.  *    La Mulți Ani! Să ai parte în fiecare zi de bucuria și mândria pe care le-am simțit eu în ziua în care te-am adus pe lume.


   Declaratii de Mesaje de Ziua Copilului
16.  *    La mulți ani, copii! Este 1 Iunie! Este ziua voastră! Multa sănătate si multe bucurii. Sa creșteți cu zâmbetul pe buze si viața voastră să fie asemeni unui cer senin.


   Declaratii de Daniel
17.  *    Amintește-ți literele magice. D vine de la dulciuri, J vine de la joacă. Și asta e tot ce ar trebui să te intereseze!


   Declaratii de Haioase
18.  *    Să nu uiți niciodată de leapșa, de-a v-ați ascunselea ori de omul negru, de coatele julite și hainele veșnic murdare. Să nu uiți de tine…


 

 


   Declaratii de Copilaria
19.  *    Dragi copii, sa păstrați întotdeauna copilăria în suflet, ca o raza de lumina, si viața voastră va fi mult mai frumoasa. La mulți ani!


   Declaratii de Copilaria
20.  *    La mulți ani de Ziua Copilului! Sa te bucuri de toate minunile acestei lumi!


   Declaratii de 1 Iunie Haioase
21.  *    Dragi copii, sa păstrați întotdeauna copilăria în suflet, ca o raza de lumina, si viața voastră va fi mult mai frumoasa. La mulți ani!


   Declaratii de ziua copilului tau
22.  *    Din suflet, pentru toți copiii lumii, azi va dorim doar bucurii. La mulți ani!


   Declaratii de Ziua Copilului
23.  *    Copilăria e vârsta la care cea mai profundă bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilăria e o lume aparte, plina de lumina si armonie. Să vă bucurați de ea, dragi copii! La multi ani de 1 Iunie!


   Declaratii de Ziua Copilului
24.  *    Copilăria e cadoul pe care ni-l dă viața. Sa ne bucuram de ea. La mulți ani tuturor copiilor!Mai multe Declaratii de 1 Iunie :
1   2   3

 

 
Declaratii de 1 Iunie Ziua Copilului Haioase 2022, Urari de Ziua Copiilor, Declaratii de 1 Iunie pentru Copii

 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2022      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Declaratii de 1 Iunie pentru Copilul meu 2021, Declaratii de 1 Iunie pentru Nepoti 2020, Declaratii de 1 Iunie pentru Adulti, Declaratii de 1 Iunie Ziua Copilului Tpu 2023