Declaratii De 1 Martie

   Declaratii de 1 Martie 2021
1.  *    Îți doresc ca răsăritul soarelui să-ți aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi : mai pur, mai sincer, mai curat ... te iubesc !
   

   Declaratii de bernadet-alexandra-alina-maria-sandra
2.  *    De dragul primaveri cu ochi dulci iti spun
TE IUBESC!!!
Trece si toamna cu ale ei aspre dar colorate frunzii ale ei...
Iarna trece cu greau dar frumoasa de parca zici mii si mii de ingeri!!!
Uite vine dupa atatea luni grele una veselita cu martisoare pentru ai nostri dragi iubiti care ne incurajieza cu florii,dulciuri si cate va pupicuri dulci pentru ale noastre dragi "extelente iubite pe care vor deveni sotii si a poi mamici".!?
(ASTA DOAR DACA NU SE FAC MAICUTE)...
Va multumesc:
Bernadet-Alexandra-Alina-Maria-Sandra

   

   Declaratii de Cu drag de martisor
3.  *    Cu drag de martisor, primeste primavara in sufletul tau, si fie ca acest anotimp sa iti aduca in viata ta implinire si noroc, fericire si iubire si nu in ultimul rand caldura sufletesca de la cei dragi. Iti doresc o primavara frumoasa!
   

   Declaratii de MARTISORUL
4.  *    Sunt mic dar vreau sa iti spun ca te iubesc si ca dupa ce ma vei primi, o sa poti simti in inima ta o schimbare, o sa simti ca o data cu natura imbobocesti si tu, ca intr-o zi(apropiata) vei inflori la fel ca gingasele flori. Da, sunt eu MARTISORUL si te asigur ca asa va fi!
   

   Declaratii de Viata alaturi de tine
5.  *    Viata alaturi de tine are iz de primavara! Infloresc la orice atingere a ta si simt ca zbor ca un fluturas cand imi spui cuvinte dulci. TE IUBESC!
   

   Declaratii de Sarbatoarea de 1 Martie
6.  *    An de an sarbatoarea de 1 Martie ne readuce speranta, optimismul, credinta in mai bine si spor la toate. Din inclestarea frigului cu razele soarelui, a intunericului cu lumina, dupa ultimele zvarcoliri din zilele babelor, invinge viata, primavara, soarele
   


   Declaratii de Esti fericirea zilei de primavara
7.  *    Ma urc pe dealul visurilor mele si acolo te gasesc pe tine. Stiu ca nimic nu impresoara linistea diminetilor sau bucuria reinvierii naturii mai mult decat o clipa de fericire alaturi de tine. Esti fericirea zilei de primavara...
   

   Declaratii de 1 Martie calator
8.  *    1 Martie calator, pe a lui aripa in zbor, iti aduce-un martisor, sa-ti mai treaca de al meu DOR !!!
   

   Declaratii de Din departari
9.  *    Din departari, pe aripi nestiute, purtat de un dulce si mirific dor, in cea mai minunata primavara, se indreapta catre tine un Martisor!
   

   Declaratii de Primavara
10.  *    Primavara asta vreau sa simtim amandoi cum viata ne curge prin vine asemenea raurilor de munte eliberate de gerul iernii.
   

   Declaratii de Simt primavara
11.  *    Simt primavara invadandu-mi simturile si ca de obicei gandurile mele se indreapta catre tine. Ma gandeam ca nu ti-am spus demult "Te iubesc !"... Dar odata cu primavara atat de insorita si atat de plina de viata am gasit si modul perfect in care sa-ti spun un surprinzator "Te iubesc!".
   

   Declaratii de Primavara
12.  *    Primavara sa-ti inmiresmeze inima si sufletul cu parfumul florilor ei neasemuite si sa-ti arate ce-nseamna sa zambesti, sa iubesti si sa fii iubit cu adevarat!
   


Mai multe Declaratii de 1 Martie :
  1   2
 
 


Declaratii de 1 Martie pentru mama 2023, Urari de 1 Martie haioase, Declaratii de 1 Martie Frumoase

 
 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2023      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Poezii De 1 Martie Pentru Mama, Declaratii De 1 Martie, Sms De 1 Martie, Sms-uri De 1 Martie 2022, Mesaj De 1 Martie, Poezi De 1 Martie

Declaratii De Martisor 2024, Urari De Martisor, Urari De 1 Martie, Poezii De Martisor, Sms De Martisor, Statusuri De Martisor, Serbare De 1 Martie, Serbari De 1 Martie