Declaratii De 8 Martie

   Declaratii de Iubire
11.  *    Fie ca acest martisor sa ne aduca linistea si fericirea de care avem nevoie toti, si ca iubirea sa ne imbratiseze sufletul.
   

   Declaratii de La multi ani!
12.  *    La multi ani, mamica mea,
Sa fi fericita si sa te iubesca
toata lumea cum o face puiul tau.
   

   Declaratii de Culoarea vietii
13.  *    Esti probabil motivul pentru care ma trezesc in fiecare dimineata, motivul pentru care zambesc (aparent fara motiv) si motivul pentru care viata imi pare mai usoara. Aduci culoare vietii mele, tu esti cel care faci ca viata sa para fara griji si faci sa-mi dispara toate gandurile rele.
Si pentru toate astea te iubesc!
   

   Declaratii de La multi ani !
14.  *    Pe aripi de primavara
8 Martie lin coboara
Si in a lui privire
Va aduce mult noroc si fericire !
   

   Declaratii de Mama
15.  *    Mama - cel dintai cuvant, cel mai dulce zambet, cel mai sincer suflet, cel din urma vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mandra floare, cea mai scumpa carte.
Mama - lacrima tarzie, vesnica icoana, inger de-naltare, candela aprinsa!Candela a vietii, care nu se stinge, care lumineaza si pe veci vegheaza!
   

   Declaratii de Femeia
16.  *    Viata, arta, chiar si energia se declina la feminin. Ideea, ca si lupta si painea sunt tot femei. Privind femeile, sfarsesti a crede in mitul cu supraoamenii in care fiecare din ele valoreaza cat doi barbati. Ambitioase, dinamice, cu placerea muncii, emotive si eficace, fac ca interventia lor sa fie mai intuitiva, mai psihologica, benefica....
   

   Declaratii de Pasiune
17.  *    Asa cum mainile pline de pasiune a celui care face sa se nasca inca un martisor ce simbolizeaza iubirea si puritatea asa te iubesc eu pe tine, sincer!
   

   Declaratii de Un simplu martisor
18.  *    Din departari pe aripi nestiute in aceasta zi frumoasa primeste-n dar un simplu si mirific martisor.
   

   Declaratii de 8 martie
19.  *    Pentru ca se apropie cu repeziciune aceasta zi minunata , as dori sa felicit toate femeiele de pe pamant, pentru ca au avut, si bineinteles ca mai au putere sa faca asa incat sa existe miracole pe Terra !!! Iar aceasta zi minunata le este dedicata in special mamelor!!! N-as putea sa o uit pe mama mea care este si va fi pentru mine cea mai minunata mama TE IUBESc!!!
   

   Declaratii de Urare de 8 martie
20.  *    De ziua scumpa care vine eu iti urez noroc si bine, margaritare-n calea vietii, succes in anii tineretii si pe aripa primaverii primeste dragostea si dorul!
   Mai multe Declaratii de 8 Martie :
1   2   3 4 5 6
 
 


Urari de 8 Martie haioase, Declaratii de 8 Martie Frumoase 2024, Declaratii de 8 Martie pentru mama

 
 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2024      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Sms-uri De 8 Martie 2023, Poezii De 8 Martie Pentru Mama, Urari de 8 Martie pentru Sefa, Declaratii de 8 Martie pentru Bunica, Sms De 8 Martie, Mesaj De 8 Martie 2025

Declaratii de 8 Martie pentru Angajate, Urari De 8 Martie pt Profesoare, Statusuri De 8 Martie, Serbare De 8 Martie, Poezi De 8 Martie, Serbari De 8 Martie 2026