Declaratii Amuzante de Dragoste

 
   Declaratii anonim
205.  *    Toate femeiile sunt curve ,in afara de sora si mama mea...dar sa nu uitam ca si ele sunt femei.


   Declaratii alinush
206.  *    O fata intra in biserica,
Un baiat ii pune piedica
Popa striga din altar:
BOULE nu fi MAGAR!


   Declaratii alinutz
207.  *    Sunt eleva la seral
Te iubesc la radical
Cand te ridic la patrat
Ma trezesc ca tine in pat


   Declaratii bogdan
208.  *    VREAU SATI DAU UN CADOU DEOSEBIT,E SPECIAL DIN PARTEA MEA ,IAM PASTRAT SPECIAL PTR TINE E O FAMILIE FERICITA,DIN COPILARIE ADICA O FAMILIE DE PADUCHI.


   Declaratii LOREDANA-------- MIHALACHE
209.  *    De la gradina zoologica au scapat doua maimute una a prins-o politia si cealalta citeste mesajul


   Declaratii ISTRATE GEORGE
210.  *    VREAU SATI DAU UN CADOU DEOSEBIT,E SPECIAL DIN PARTEA MEA ,IAM PASTRAT SPECIAL PTR TINE E O FAMILIE FERICITA,DIN COPILARIE ADICA O FAMILIE DE PADUCHI.


 

 


   Declaratii ISTRATE GEORGE
211.  *    VREAU SATI DAU UN CADOU DEOSEBIT,E SPECIAL DIN PARTEA MEA ,IAM PASTRAT SPECIAL PTR TINE E O FAMILIE FERICITA,DIN COPILARIE ADICA O FAMILIE DE PADUCHI.


   Declaratii MiHaElA
212.  *    Dragul meu iubit din bulevardul Muncii,te iubesc de-mi sar papucii,si k semn k te iubesc,vreau sa te cotonogesc,te iubesc de la distanta k pe un caine tras de ata,te iubesc si te ador k pe un pui de curca chior.Esti o floare,esti un crin,esti magarul din BERLIN,esti un prost ce nu vezi bine k yo fac misto de tine


   Declaratii cerasella
213.  *    Cand eram mai mica si mergeam la nunti toate babele ma luau de obraz simi ziceau "lasa ca si tu urmezi",iar acum de cand sunt mare si ma duc la inmormantari iau babele de obraz si le zic "lasa ca si tu urmezi".


   Declaratii alexa
214.  *    Cand mi-a fost rau,ai fost cu mine,cand mi-au spart hotii casa,ai fost cu mine...Pi*da matii tu-mi aduci numai ghinion!


   Declaratii andreea tgb
215.  *    S-au nascut 2 gemeni,pe unul il chema Usurel iar pe celalalt Belimeaipula.La nastere Usurel plangea incet,Belimeaipula tare de tot!Pe la 7 ani au mers la scoala,Usurel facea un exercitiu o data,Belimeai pula de 10 ori.Pe la 14 ani au invatat sa munceasca,Usurel facea o capita pe de o parte,Belimeaipula pe toate partile,Usurel ridica furca cu o mana,Belimeaipula cu amandoua mainile.Pe la 25 de ani se imprietenesc,Usurel cu o fata,Belimeaipula cu toata lumea,Usurel face nunta in familie,Belimeaipula cu toate neamurile.Cei 2 frati au imbatranit,Usurel a fost fericit o perioada,Belimeaipula toata viata!Pe mormantul lui Usurel scria sa-mi aduci flori in fiecare zi,iar pe al lui Belimeaipula ''cand vrei tu''!


   Declaratii elly
216.  *    Cine se scoala de dimineatza...casca toata ziua;))Mai multe Declaratii Amuzante :
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17   18   19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

 

 
Declaratii Amuzante de Dragoste pentru El, Declaratii Amuzante de Dragoste pentru Ea, Declaratii de Iubire Amuzante 2020, Declaratii Haioase de Dragoste

 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2020      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Declaratii Amuzante de Dragoste Tpu, Declaratie de Dragoste Amuzanta Tpu, Declaratii Amuzante Politicieni Declaratii, Amuzante Fotbalisti, Declaratii Amuzante dupa Accidente 2021