Declaratii De Condoleante

   Declaratii de Condoleante
15.  *    A luptat din răsputeri cu suferința, a luptat si a pierdut. S-a stins cu ochii înlăcrimați si privirile pline de deznădejde si durere. A lăsat in urma lui un gol imens. Singurul loc, de unde nu îl poate lua nimeni, este inima noastră si unde va rămâne veșnic. Dumnezeu să-l odihnească în pace!
   

   Declaratii de Condoleante
16.  *    O inima buna a încetat sa mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând in urma o nemărginită durere si un gol imens, Sincere condoleanțe, Dumnezeu să-l odihnească în pace !
   

   Declaratii de Condoleante
17.  *    Golul lăsat in urma de tine nu poate fi acoperit de nimeni si de nimic. Dumnezeu sa te odihnească in pace.
   

   Declaratii de Condoleante
18.  *    Cu nemăsurata tristețe am aflat de moartea ființei dragi si de aceea simțim nevoia sa va transmitem pe aceasta cale cele mai sincere condoleanțe. Speram din suflet ca in aceste clipe grele prezenta rudelor si prietenilor sa va aducă putina alinare. Suntem alături de voi!
   

   Declaratii de Condoleante
19.  *    S-a stins o viata de om, ai pierdut o ființă dragă, iar pierderea este imposibil de realizat. In aceste clipe grele suntem alături de tine. Sincere condoleanțe !
   

   Declaratii de Condoleante
20.  *    Dumnezeu a hotărât să vă despartă si să pună capăt unui drum presărat cu dragoste si dăruire. Sincere condoleanțe !
   

   Declaratii de Condoleante
21.  *    Vestea că ființa iubită a plecat brusc si definitiv din viața ta, lăsând în urmă numai tristețe si durere, ne-a șocat. Cuvintele sunt de prisos. Ele se rezuma doar la durere si tristețe. Numai Dumnezeu ne poate ajuta să înțelegem că drumul ființei dragi s-a oprit aici. Odihnească-se în pace !
   


   Declaratii de Condoleante
22.  *    Am aflat cu tristețe fără margini de pierderea ființei dragi. De azi înainte nu-l vom mai cauta la telefon sau acasă. De azi înainte îl vom cauta doar in inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată. Odihnească-se in pace !
   

   Declaratii de Condoleante
23.  *    Ne este greu sa găsim cuvinte potrivite acum când am aflat ca ființa atât de draga ție a plecat pentru totdeauna. Gândurile noastre sunt alături de tine.
   

   Declaratii de Condoleante
24.  *    In aceste momente dificile, amintiți-vă că aveți sprijinul întregii familii. Condoleanțe sincere!
   

   Declaratii de Condoleante
25.  *    Sincere condoleanțe familiilor îndurerate. Ne rugam ca Bunul Dumnezeu sa mângâie sufletele celor rămași nemângâiați de tragica despărțire.
   

   Declaratii de Condoleante
26.  *    In aceste clipe de adâncă tristețe este foarte greu sa găsești cuvintele, pentru ca nimic nu-ți mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea ființei iubite. Sincere condoleanțe familiei îndoliate !
   

   Declaratii de Condoleante
27.  *    Când timpul este pe sfârșite si o ființă dragă ne părăsește pentru totdeauna, soarele își pierde căldura razelor sale, iar noi purtam doliul întunericului, care rămâne in urma ei. Dumnezeu sa-l/ o ierte!
   

   Declaratii de Condoleante
28.  *    Cu sufletele împietrite am aflat de moartea mamei tale. Fie ca bunul Dumnezeu sa-i odihnească sufletul în pace !
   


Mai multe Declaratii de Condoleante :
1   2   3
 
 


2024 Declaratii de Condoleante pentru mama, Declaratii de Condoleante pentru tata, Declaratii de Condoleante pentru un prieten drag, Declaratii de Condoleante Scrise pe Coroane

 
 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2024      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Declaratii de Condoleante pentru bunica mea, Declaratii de Condoleante pentru bunicul meu, Declaratii de Condoleante pentru unchi, Declaratii de Condoleante pentru matusa

Declaratii Sincere Condoleante, Declaratii de Condoleante Simple, Declaratii de Condoleante Scurte, Declaratii de Condoleante Crestine, Declaratii de Condoleante Lungi 2025