Declaratii De Dor

 
   Declaratii de Ana maria
111.  *    Acuma plang...si mi-e dor de ingerul meu,cel care ma iubea neconditionat,cel care nu-mi spunea vorbe care dor,cel care avea grija de mine mereu....dar viata este rea cu mine...ingerul meu nu ma mai iubeste.tot cea fost frumos s-a stins....ramane de vazut daca si IUBIREA se va stinge.noapte buna, INGERUL MEU AMORTIT


   Declaratii de Angelly
112.  *    Incep sa realizez cat de departe esti de mine caci simt un gol imens in suflet care doare si nu poate fi alinat decat de mangaierea ta.ITI SIMT LIPSA IUBIRE!!!


   Declaratii de Angelly
113.  *    Incep sa realizez cat de departe esti de mine,caci simt un gol imens in suflet care doare si nu poate fi alinat decat de mangaierea ta.ITI SIMT LIPSA IUBIRE!!!:(:(:(


   Declaratii de sufletel
114.  *    Stau uneori si ma intreb, oare si tie iti trec aceleasi ganduri prin minte? Au trecut totusi atatea luni, de ce gandul meu fuge mereu la tine?
Asta am vrut, a fost decizia mea, daca ma intrebai atunci de ce am hotarat asa, probabil ti-as fi raspuns pentru ca nu mai simteam nimic.
Acum dupa atata timp, raspunsul meu este acelasi dar sub o alta forma. Nu mai simteam iubire din partea persoanei pe care inca o iubeam. Sentimentele mele nu s-au stins, doar s-au atenuat pentru ca nu am stiut sa mentinem iubirea pe o linie de plutire. Nu am stiut sa ne manifestam iubirea pe care o purtam unul fata de celalalt.
Golul in stomac, furnicaturile, toate senzatiile acestea disparusera, nu mi se parea normal. Iubirea noastra se maturizase odata cu noi. Nu am vrut sa fiu matura, nu am vrut sa ma maturizez, am vrut doar sa traiesc intens fiecare clipa din viata si sa ma bucur de ea.
Ma simteam tanara, puternica, cu sete de tot ceea ce e nou. Oare am gresit punand capat unei iubiri mature, care imi oferea liniste, stabilitate, confort, toate sentimentele acestea pe care le simteam alaturi de tine?
Am pierdut cel mai bun prieten, omul alaturi de care am fost fericita, omul langa care m-am maturizat si am ajuns astazi ceea ce sunt. Nu spun ca numai tu ai contribuit la maturizarea mea dar ai fost un pion important in aceasta maturizare.
Acum stiu ce vreau, dar probabil vreau prea mult, pentru ca ceea ce vreau nu este usor de gasit. Nu caut, dar nici nu stau retrasa.
Imi pare rau si cand spun aceste cuvinte nu spun ca-mi pare rau ca am pus capat acestei relatii, care stagna, ci imi pare rau ca am pierdut o persoana draga mie, un prieten bun, o parte din copilaria mea, o parte din maturitatea mea, o parte din sufletul meu, o parte din mine.
Imi pare rau ca nu pot vorbi cu tine, ca nu esti alaturi de mine, ca nu sunt alaturi de tine, ca nu ne mai putem impartasi, macar din cand in cand, anumite lucruri, imi pare rau ca nu mai putem sa ne auzim, sa ne vedem, sa ne ascultam cum o faceam altadata.
Dar suntem diferiti, eu tanjesc dupa lucrul acesta, pe cand tu fugi de el, cum ai fugit intotdeauna. Din punctul asta de vedere am fost diferiti si acesta este doar un lucru care ne-a diferentiat.
Stateam si ma gandeam la ceea ce-mi spuneai de fiecare data, ca eu sunt iubirea vietii tale, ca fara mine nu poti sa traiesti, ca orice s-ar intampla tu ma vei iubi toata viata, eu lucrurile astea nu ti le-am spus niciodata si se pare ca este mai bine sa nu le spui, pentru ca, cuvintele sunt doar cuvinte.
Am devenit foarte sceptica, nu mai cred nimic, asta pentru ca pe tine te-am crezut, chiar am crezut cuvintele tale care aveau sa reziste prin sentimente o viata intreaga. Dar in ce s-au transformat, ceea ce exprimau acele cuvinte? Numai tu sti, numai tu poti raspunde la intrebarea asta.
Totusi tu ai fost cel care si-a exprimat iubirea prin cuvinte. Cuvinte care s-au pierdut sau si-au reluat valoarea sub o alta forma in fata unei alte persoane.
Acum ma intreb un alt lucru, care din noi era mai matur sau mai visator. Eu una nu am folosit astfel de cuvinte dar o pot face acum spunand ca imi lipsesti, ca imi este dor de tine, ca, faptul ca nu esti langa mine uneori ma face sa ma simt pustiita.
Cred ca asta este adevarata dragoste, iar acum dupa atata timp pot spune foarte vehement, eu am fost cea care a iubit cu adevarat. Am iubit sincer si am crezut un barbat care spunea ca ma iubeste doar in momentele acelea cu toate ca el credea altceva.
Uneori timpul demonstreaza multe, si ne face sa realizam ca, gresim in anumite privinte, afirmatii. Suntem infantili uneori.
Poate ca nu vrei vrea sa citesti aceste randuri, poate pentru ca nu te va interesa, nu-ti va pasa, sau poate, pentru ca te vor durea, cu toate astea eu imi asum aceste randuri, si ti le voi trimite, ca tie ti-au fost adresate de la primul cuvant pana la ultimul.
   Declaratii de zay
115.  *    Dorul e focul in care ard sperantele, dorintele, durerile, iar cenusa ce ramane reprezinta amintirile.   Declaratii de denyssa
116.  *    Cand sinceritatea ochilor va parcurge aceste randuri oprestete din tot ce te retine si gandestete cat sufar din cauza ta .


   Declaratii de Berceni* Daniela * B&B Colection
117.  *    Pisicul meu , imi doresc sa fiu purecele din blana ta parfumata ,sa fiu scaunul tau cu rotile,ca sa te pot plimba , sa fiu doctorul tau neurolog ,ca sa te pot invata sa ma iubesti.


   Declaratii de dana
118.  *    Tatal meu pan tariii straine tu muncesti si nu tie bine :( stai singur de sarbatori si numai cu gandu la noi :(
Doamne eu atat teas mai ruga ai grija de tata :(
Tinel doamne sanatos ca el a plecat de jos .   Declaratii de DANA din Tandarei
119.  *    E prima seara cand ochii imi plang,la pieptul meu as vrea sa te mai strang,tu ti-ai gasit alta iubire si nu mai vrei sa stii,s-auzi de mine.Spune-mi ce rau ti-am facut si de ce te-ai suparat,ce am facut de stam acum unul fara celalalt???:(( Unde esti iubirea mea,dragostea mea,sufletul meu de ce fugi de mine de ce vrei sa-mi faci atata rau,de ce vrei sa-mi faci amare zilele si viata mea si ma lasi sa sufar din cauza ta..E noapte afara si plang la geam ma simt atat de singur...nu te mai am :((.Macar o clipa de te-as vedea mi-ar trece dorul greu si lacrima.:(((


   Declaratii de DANA din Tandarei
120.  *    Ce mult m-am schimbat de cand ai plecat,parca m-am regasit,da n-am uitat k te-am iubit.Daca vrei sa te intorci e prea tarziu,eu nu mai vreau cu tine sa mai fiu ...ajunge cat am suferit,si nici n-am fost iubit.Azi nu mai e ca la-nceput,dar tot n-am putut sa te uit,ma incearca greu iubirea ta,da nu mai vreau sa cred in ea.!! :((
Mai multe Declaratii de Dor :
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11   12   13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23


 
 


Declaratii de Dor si Iubire 2024, Declaratii Dor pentru Iubita, Declaratii de Dor pt El, Declaratii de Dor pentru Ea

 
 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2024      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Declaratii de Dor pt Persoana Iubita, Declaratii de Dor pentru Iubit, Declaratii de Dor si Departare, Declaratii de Dor Frumoase, Mesaje De Dor Si Dragoste, Declaratii de Dor 2023

Declaratii de Dor Triste, Declaratii de Dor Noi, Declaratii de Dor Italiana, Declaratii de Dor Engleza, Texte De Dor, Declaratii de Dor 2022, Declaratii de Dor 2025