Declaratii De Dragoste

 
    Declaratie trimisă de bbddy
❤️️ Nimic nu ma face mai fericit,mai bun,mai vulnerabil decat atunci cand simt trupul tau gol care ma atinge usor,parfumul tau ce imi da fiori.. Indraznesc sa spun si accept caci nu pot ascunde,esti slabiciunea mea,pasiunea mea,iubirea,fericirea,ziua si noaptea,cerul si pamantul,aerul,pulsul...


   

    Declaratie trimisă de allynutza
❤️️ Ador clipele in care imi esti alaturi si urasc tot ce ne desparte...o viata am si de aceea nu vreau sa am rabdare...vreau sa te fac sa te simti "cel mai iubit dintre pamanteni"...imi permiti?
   

    Declaratie trimisă de madalinutza
❤️️ Vrei....
Vrei sa....
Vrei sa ne....
Vrei sa ne fu....
Vrei sa ne furam inimile?
   

    Declaratie trimisă de klaudya pt viata mea
❤️️ Uneori cerul uita sa mai planga,deseori o floare uita sa mai infloreasca,o inima uita
sa mai bata,dar eu niciodata nu voi inceta sa ma gandesc la tine.Te iubesc mult nu uita pop
   

    Declaratie trimisă de larisa daca cumva te vei uita cosmine sa
❤️️ Numele tau il voi purta mereu nu esti langa mine si-mi este foarte greu atunci cand esti departe de mine cand vad soarele pe cer eu te vad pe tine strange-ma in brate si spunemi iubirea e o catifea ea te rasfata si te invata sa crezi in ea sati aduci aminte ca unde va departe o dragoste ce.i mare pentru tine se topeste te iubesc.
   

    Declaratie trimisă de ofurnika
❤️️ Citind ziarul zi de zi am gasit 3 poezii : una scrie TE IUBESC, una scrie : TE DORESC, alta scrie si mai bine : NU TE VOI UITA PE TINE!
   

    Declaratie trimisă de Enny_20
❤️️ Am mandat pe inima ta,procesul va avea loc in pat.Neprezentarea se va pedepsi de la trei pana la cinci ori de sex salbatic.Ce faci?Te prezinti la proces sau executi pedeapsa?
   
 
 


    Declaratie trimisă de Enny_20
❤️️ Am incercat sa ating un fulg de nea,dar el s-a topit in palma mea.Am incercat sa numar picaturile de ploaie,dar nu puteam,ele curgeau siroaie.Am incercat sa-ti spun ce simt eu pt. tine,dar n-am putut ,m-am incurcat in rime.Am incercat sa numar clipele petrecute cu TINE,si am reusit....erau atat de putine!
   

    Declaratie trimisă de Enny_20
❤️️ Vreau sa te aud respirand tot mai greu in timp ce buzele mele se plimba pe corpul tau,sa ma topesc in tine in timp ce mainile tale imi mangaie corpul fierbinte.
   

    Declaratie trimisă de Enny_20
❤️️ Cineva mi-a zis ca o zi are 24 de ore,ca o ora are 60 de minute,dar nimeni nu mi-a zis ca un minut fara Tine dureaza o vesnicie!
   

    Declaratie trimisă de costel
❤️️ As vrea sa fiu o lacrima in ochiul tau ca atunci cind vei plnge sa alunec pe obrazul tau si sa ajung la buzele tale fermecatoare Y LOVE YOU

   

    Declaratie trimisă de DanNy
❤️️ ...Trandafir rosu inchis, te iubeste cine-a scris, tot asa si cititorul, sa iubeasca scriitorul...
   

    Declaratie trimisă de Kata
❤️️ Dintre toate stelele eu te-am ales pe tine,pentru ca ai ceva special ce nicio stea nu poate avea. Ma bucur cand esti fericit si prin fericirea ta eu imi gasesc linistea. Te iubesc enorm de mult!!!!
   

    Declaratie trimisă de denyawttza
❤️️ Buzele mele poftesc la sarutarile tale ,trupul meu viseaza la atingerile tale ,iar inima mea doreste sa bata tot timpul langa a ta.
   

    Declaratie trimisă de Alina
❤️️ Daca ochii tai sunt precum ce-a mai minunata stea daca zambetul tau e ca soarele ce straluceste ziua daca sarutul tau e ca mierea si daca tu esti universul meu ce-asi mai putea cere lui D-zeu?te iubesc iubire
   

 
 


Declaratii de Dragoste Emotionante, Declaratii de Dragoste pentru Ea, Declaratii de Dragoste pentru El, Declaratii de Dragoste Scurte, Declaratii de Dragoste Lungi 2024

 
 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2024      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Declaratii De Dragoste pentru Iubita Mea, Declaratii de Dragoste Sotie, Declaratii de Dragoste Frumoase 2023, Declaratii de Dragoste Amuzante si Haioase, Declaratii De Dragoste Si Iubire Haioase 2022

Declaratii de Dragoste Triste, Declaratii De Dragoste pentru Mama, Declaratii De Dragoste pentru Copii, Declaratii De Dragoste pentru Iubit, Declaratii de Dragoste Sot, Declaratii de Dragoste In Engleza 2025