Declaratii De Dragoste

 
    Declaratie trimisă de georgiana
❤️️ Multumesc ca ai avut incredere in mine si ca m-ai lasat sa intru in viata ta.M-ai facut cea mai fericita fata de pe pamant te iubesc atat de mult incat as face orice pt tine si pentru noi.iarta-ma pt cat ti-am gresit!!!!Te-am facut sa suferi mult nu pt k am vrut, dar sper k esti si fericit.Tu esti totul pt mine.pt marius,nu uita k te iubesc mult
   

    Declaratie trimisă de madalina pt ionut
❤️️ Te iubesc ori ce mi-ai face,tu esti raza mea de soare te ador de simt ca mor si astept cu nerabdare de la tine o sarutare.te iubesc ionut.
   

    Declaratie trimisă de Andrey
❤️️ Daca fulgul de zapada
Va cadea pe gura ta tu sa-l lasi sa te sarute ca-i trimis din partea mea!
   

    Declaratie trimisă de florentina
❤️️ Ca te-am vazut e vina ta ca team iubit e vina mea ca te iubesc si nu te pot uita de vina e doar vina mea
   

    Declaratie trimisă de florentina
❤️️ Iubirea e un vierme ce roade neincetat o inima de fata si una de baiat
   

    Declaratie trimisă de DiNulya
❤️️ Esti prea departe ca sa te vad,esti prea departe ca sa te aud,esti prea departe ca sa te ating,dar nu atit de departe inkit sa nu incerk sa te iubesk.
   

    Declaratie trimisă de petro
❤️️ Stau la foc si tot privesc cum lemnele se topesc tot asa inimama-n mine se topeste dupa tine
   
 
 


    Declaratie trimisă de Durby Ionut pentru viatza mea Alexa
❤️️ Imi amintesc,imi amintesc cu drag de clipele frumoase,acele clipe petrecute impreuna,numai noi.Au fost,sunt si vor fi intotdeauna niste dorinte implinite,niste clipe de neuitat,vise din care nu vreau sa ma mai trezesc,niste amintiri ce se vor mai intampla si nu se vor uita.De cate ori iti pronunt numele,renasc,gandindu-ma la persoana caruia ii apartine acest nume "ALEXANDRA",un inger pazitor care este alaturi de mine mereu si ma iarta de cate ori gresesc.De aceea iti spun doua cuvinte,care nu i le spun nimanui in afara de tine "TE IUBESC",un sentiment care creste in mine cu fiecare clipa in care ma gandesc la TINE.

   

    Declaratie trimisă de anabia pt bitu
❤️️ Pastreaza-ma in ochii tai sa fiu mereu cu tn,azi te iubesc mai mult k ieri si mai putin k maine,si totusi dak mai iubit.pastreaza-mi amintirea si nu uita k intr-o zi ti-am daruit iubirea!!!te iubesc Gabi u esti viata mea!!!
   

    Declaratie trimisă de alinush
❤️️ As vrea sa-ti fur ochii sa ma privesti mereu!As vrea sa-ti fur buzele sa te sarut doar eu! Dar mai bine te fur pe tine sa te am eu langa mine! Ce zici,pot???
   

    Declaratie trimisă de alinush
❤️️ De cate ori vei adormi,VISEAZA-MA! si cand un sarut te va trezi,PRIVESTE-MA! De cate ori singur/a vei fi,CHEAMA-MA si la scurt timp vei auzi IATA-MA!!!
   

    Declaratie trimisă de alina rusu
❤️️ As iubi marea dar marea nu iubeste oamenii! As iubi pamantul dar e plin de intuneric! As iubi soarele dar razele lui nu ma incalzesc mereu! As iubi ploaia dar stropii ei sunt prea reci! Atunci am ales sa iubesc partea cea mai frumoasa din toate acestea...am ales sa te iubesc pe tine!!!
   

    Declaratie trimisă de alina rusu sau alinush scumpik,e tot aia
❤️️ De multe ori te priveam si nu stiam ca te iubesc; de multe ori privirea ta ma rascolea si nu stiam de ce; de multe ori vreiam sa fiu langa tine si nu stiam de ce am nevoie de prezenta ta; de multe ori te visam fara sa stiu ca gandul meu era la tine; si o singura data m-am intrebat :"OARE SA FIE IUBIRE?" Nu stiam ca dragostea m-a cuprins din prima clipa cand te-am vazut!!!
   

    Declaratie trimisă de alinush scumpik/alina rusu
❤️️ As vrea sa-mi strapungi inima cu spinul unui trandafir rosu, ca apoi sangele meu picurand pe petalele sufletului tau ,sa o transforme intr-o dragoste adevarata, crescand iubirea pentru tine!!!
   

    Declaratie trimisă de milasca
❤️️ Daca vreodata in viata
Ai sa te intrebi:
De ce traiesc?
Un gand in soapta iti va raspunde:
Sa lupti...
Sa suferi...
Sa iubesti...
   

 
 


Declaratii de Dragoste Emotionante, Declaratii de Dragoste pentru Ea, Declaratii de Dragoste pentru El, Declaratii de Dragoste Scurte, Declaratii de Dragoste Lungi 2024

 
 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2024      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Declaratii De Dragoste pentru Iubita Mea, Declaratii de Dragoste Sotie, Declaratii de Dragoste Frumoase 2023, Declaratii de Dragoste Amuzante si Haioase, Declaratii De Dragoste Si Iubire Haioase 2022

Declaratii de Dragoste Triste, Declaratii De Dragoste pentru Mama, Declaratii De Dragoste pentru Copii, Declaratii De Dragoste pentru Iubit, Declaratii de Dragoste Sot, Declaratii de Dragoste In Engleza 2025