Declaratii De Dragoste

 
   Declaratii de Dorylena
496.  *    * Prima data cand te-am vazut mi-a fost frica sa te ating, prima data cand te-am atins mi-a fost frica sa te sarut, prima data cand te-am sarutat mi-a fost frica sa te iubesc, acum ca te iubesc mi-e frica sa nu te pierd. Te Iubesc !

* Daca pe cer ar aparea o stea pt. fiecare minut cand ma gandesc la tine, ar fi lumina mereu.

* @}--`,> acest trandafir nu se va ofilii niciodata, va trai vesnic, la fel ca iubirea mea pt tine !

* Te iubesc, ca pe propria-mi viata ! Stii de ce ? Pentru ca tu esti viata mea !!!

* Iti plac fructele ? ............... Incearca-ma............sant o piersicuta :)

* Ai inchis marea in ochii tai si soarele-n suflet, ca ma topesc de cate ori ma atingi, si ma-nfior de cate ori ma privesti, TE IUBESC si n-o sa renunt niciodata la tine.

* Traiesc pt tine pt ca faci sa imi bata inima mai repede atunci cand te vad, traiesc pt tine si nu imi pasa de ceilalti... Te Iubesc pt ca esti tu, mereu langa mine sau in gandul meu.

* Ar trebuii sa te denunt pt trafic de droguri ! Dar nu o fac pt ca sunt dependenta... si as muri fara o doza zilnica din saruturile tale :)

* Am sa-ti spun un cuvant care doare: IUBIRE, pt el exista remediu prin: dragoste, incredere, devotament, sinceritate, suflet, iar pt mine acest remediu esti tu . . . TE IUBESC !!!

* Ce sa scriu ? ... Nu incap decat 160 de caractere ... oare de cate ori pot scrie TE IUBESC ?

* Daca as fi de gheata ai vedea cu ochii tai cum ma topesc atunci cand imi zambesti, dar bine ca nu sunt ca altfel m-as fi topit deja :)

* De-as putea sa-ti insemn privirea-ti vorbe si farmecul prin ritmuri, vor spune cei ce vin: " Poetul minte ! N-au existat asemeni ingeri pe pamant ! "

* Daca as primi o stea de fiecare data cand ma gandesc la tine, as tine acum tot Universul in brate. Te Iubesc dragostea mea !

* Iti aduc in dar cel mai pretios cadou pe care un om l-ar putea face unui alt om: INIMA MEA. Trebuie sa ai grija de ea, sa o tii la loc intunecos, departe de lumina, de pisica, de umezeala si de oameni straini. De asemenea, din 12 in 12 ore trebuie sa verifici daca mai bate. S-o stapanesti sanatos ! Te Iubesc !!!

* Cineva mi-a spus ca ziua are 24 de ore, ca o ora are 60 de minute, ca un minut are 60 de secunde, dar nimeni nu mi-a spus ca o secunda fara tine e o eternitate. :*:*:*:*

* I-am cerut lui Dumnezeu o floare, El mi-a dat o gradina. I-am cerut un copac, mi-a dat o padure. I-am cerut un rau, mi-a dat un ocean. I-am cerut un inger si mi te-a dat pe tine ! TE IUBESC INGERASUL MEU !!!
   

   Declaratii de ksiusa
497.  *    Cel mAi triSt lucRu diN lumE estE aceLa..cA unEori SufLetul t'iL i.a tOcmAi AcelA ce nU are nEvoiE de El..>>>~*)
   

   Declaratii de ksiusa
498.  *    Nu VrEaU sA mA pLaCi,
Cu AtAt My PuZZiN sA mA iUbEsHtI,
VrEaU DoAr Ca AtUnCi CaNd Ma PrIvEsHtI
sA iNcHiZi GuRa si Sa TaCi !!!
   

   Declaratii de lacrima
499.  *    Din amintirea anilor ce trec, ramane numai una caci ochii care nu se vad se uita-ntotdeauna ,dar nu vreau sa fie asa caci totul e firesc,exista ochi ce nu se vad,dar totusi se iubesc....gandul se strapunge si stii ca sunt departe,gandestete si spune...NIMIC NU NE DESPARTE.....
   

   Declaratii de FanClub
500.  *    Cea Mai Tare Piesa Care Am Auzit-o Vreodata! E scrisa si cantata de un artist pe nume "Kocaina" pentru nevasta lui! Uitati o monstra din ce a putut sa faca pentru ea..

Au fost momente grele dar au trecut
Dintr-un pumn de oameni m-ai ajutat decat tu!
M-am lipit de tine si o sa te tin aproape!
Asa cum raman mereu stelele lipite de noapte!

Pentru Sabina.. Cred ca asa o cheama..
   

   Declaratii de Viktorita
501.  *    Te iubesc foarte mult ............. pacat ca tu nu te uiti la mine
.. nici nu ma observi..de ai fi in locul meu macar pe un minut ai vedea ce am eu in inima mea
..... eu prea mult te iubesc
..........cu pot sai spun inimii sa te uite dreagostea mea pentru tine e mai puternica ca orce in lume
.....
TE IUBESC KRISTIAN!___
   

   Declaratii de andreea&mihai
502.  *    Te iubesc nebuna mea te iubesc cu inima te iubesc cum n-am iubit,ingerasul meu iubit doar tu ma faci fericit...te iubesc moolt deea!!!!!!!!!!!!!!!!
   

 

 


   Declaratii de serii
503.  *    A mai trecut o ora si inca te astept. Mi-e prea dor de tine. Nu pot sa inchid ochii de frica sa nu te visez. Pt ca daca te visez, e grav... nu o sa mai vreau sa ma mai trezesc.

   

   Declaratii de bogdan
504.  *    Unul iubeste putin
Altul mult
Ce e an inima ta
De nu ma vrei
Astept un raspuns
Iubirea mea
   

   Declaratii de ninja azuma
505.  *    Cate stele sunt pe Cer de atatea ori itzi spun te iubesc,cate sarutari eu itzi voi da,nicodata nu ma voi putea satura,ca de mult eu te iubesc itzi dau inima mea sa vezi ce scrie pe TE IUBESC PT ANA DIN ZALAU TE IUBESC MULT
   

   Declaratii de bobytza2009
506.  *    Atât de mult as vrea sa ma apropi acum de pieptul tau sa-ti simt bataile inimii,apoi atent fara sa ma simti sa-ti sarut buzele tale dulci si dupa care la ureche sati soptesc"noapte dulce,te iubesc"

   

   Declaratii de coryna cde
507.  *    Doar perna stie cat am plans,tu nu vei sti ca nu-ti voi spune
tinand in brate perna strans,soptind in noapte al tau nume
crezi ca mi-a fost usor cand te iubeam numai pe tine
si mistuita de-al tau dor tu nu vroiai sa sti de mine.
am acceptat iubirea ta,era mai mult decat nimic,dar inima
inca spera sa ma iubesti si tu un pic.
   

   Declaratii de alex
508.  *    Trandafir rosu aprins sarut ochisori cui iam scris si gurita cui citeste numai daca ma iubeste?

   

   Declaratii de dyana
509.  *    Tu poti sa te-ndoiesti de soare,
De focul ce scanteie-n stea,
De legile nemuritoare,
Dar nu si de iubirea mea…
   

   Declaratii de sabina
510.  *    Mii greu fara tine atunci cand noapte vine, doar am atata mingiere ca team gasit printre miile de stele si iti zic noapte buna cu placere un pupic si-o mingiere noapte buna a mea iubire. mereu voi fi linga tine voi fi ingerul tau care iti va veghea visurile noastre. te iubesc Gianni.

   


 

 
Declaratii de Dragoste Emotionante, Declaratii de Dragoste pentru Ea, Declaratii de Dragoste pentru El, Declaratii de Dragoste Scurte, Declaratii de Dragoste Lungi 2020

 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2020      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Declaratii De Dragoste pentru Iubita Mea, Declaratii de Dragoste Sotie, Declaratii de Dragoste Frumoase 2019, Declaratii de Dragoste Amuzante si Haioase, Declaratii De Dragoste Si Iubire Haioase 2018

Declaratii de Dragoste Triste, Declaratii De Dragoste pentru Mama, Declaratii De Dragoste pentru Copii, Declaratii De Dragoste pentru Iubit, Declaratii de Dragoste Sot, Declaratii de Dragoste In Engleza 2021