Declaratii De Dragoste

 
   Declaratii de adyctz
526.  *    Te iubesc mult gurita. Viata mea fara tine nu are rost. Te iubesc mai mult decat viata mea si pentru tine as fi in stare sa imi dau viata si daca se putea iti dadeam zile de la mine. Esti raza mea de soare p cerul innorat. Esti cea mai importanta persoana pentru mine. Tu mai facut sa zambesc atunci cand nu ma simt bine. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-tea dat in cale. Fara tine nu stiu cum as fi ajubs. Tu mi-ai redat speranta de a mai trai si a iubi. Te iubesc enorm iubirea vietii mele.
   

   Declaratii de Liliana_MLD
527.  *    Noaptea...camera imi e pusite,si stau aici eu singurica,
Timpul zboara asa de repede de nu iteleg nimica.
Dece viata ne-a indepartat,traim asa departe,
Gandurile mereu zboara la tine,nu ne vedem chit de dorit doar drumul ne desparte.
Ptu tine am skimbat ziua cu noaptea,ma gandesc numai la tine,
Noaptea nu pot sa adorm ptu ca: TE IUBESC ENORM PE TINE !!!
   

   Declaratii de d3d3 il ube pe ady
528.  *    M-am trezit de dimineata
Cu iluzia ta in fata
Nu-mi venea sa mai clipesc
Ca sa nu te parasesc
Te vedeam cum ma strâgai
Si intr-una ma rugai
Sa te iert daca ai gresit
Caci nu ai sa mai rezisti
Fara sa ma vezi vreodata
Inecrcam sa te ignor
Dar cand glasu-ti auzeam
Sentimente-mi reieseau
Din adancurile sfaramate.
   

   Declaratii de d33a il ube pe ady
529.  *    Comoara ce am pretuit
Acum mi-a fost furata
Dar cand stii sa iubesti
Dragostea nu iarta
Lupti pana la sfarsit
Pentru ce iti apartine
Si de-ar fi sa o recastigi
Venin sa torni in jurul sau
Sa nu iti mai fie din nou luata.
   

   Declaratii de roxana
530.  *    Am un secret nu-l pot spune caci e legat de tine, e grav,urgent,periculos dar e asa de frumos caci ii pastrez de mult in gand si stau acum si ma intreb sati spun?sa nu iti spun? nu e drep sa tin asa ceva si poate ca acum gresesc dar vreau sa sti ca te iubesc !!!!!!!!!!

   

   Declaratii de jullya
531.  *    E intuneric,stau sub cerul liber si meditez! la ce? nu stiu! poate la o alta viata! ridic privirea ,ma uit pe strada si astept...incerc sa ma mint! Da! inca te mai astept! mi se nazare ca vad pe cineva,ma uit mai bine si nu e nimeni!mi s-a parut doar !ma uit din nou!dar parca simt,simte inima ca si tu vrei sa vii! stiu!dar iti este greu! stii ca te astept,dar totusi spui Nu! tremur de dor! incerc sa tac,sa nu-mi mai amintesc,dar inima vorbeste acum!ochii sunt in lacrimi!te caut cu privirea !nimic!stii,simti ca te chem...te gandesti la noi,la ce a fost si regreti!faci un pas,dar te intorci iar,te simti prea vinovat!inimile noastre bat impreuna,acum,in acelasi timp...si tu stii!
   

   Declaratii de andreea
532.  *    Imi spui cuvinte care dor
Si ma privesti nepasator
Si as vrea pentru ultima data
Sa-mi spui de mai iubit vro data...
   

 

 


   Declaratii de MARYAN
533.  *    ASI VREA SA FIU UN BOB DE TRANDAFIR SA MA SADESTI AN INIMA TA SA MA UZI CU LACRIMI DE FERICIRE IAR EU SATI DAU PARFUMUL IUBIRII.
   

   Declaratii de bozianurazvan1000
534.  *    I-am cerut lui D-zeu o floare si mi-a dat o gradina.I-am cerut un copac,mi-a dat o padure.I-am cerut un rau,mi-a dat un ocean.I-am cerut un inger si mi-i te-a dat pe tine!
   

   Declaratii de andra_byta_nebunica
535.  *    Pasii ma poarta acum printre copacii anfloriti de dragoste,pana la campia florilor anflorite din iubire,fiecare petala ma duce cu gandul la mirosul suav al parfumului tau,an jurul meu ete totul lumina si culoare,si asi vrea sa fii cu mine,surasul tau sa completeze surasul razelor de soare,privirea ta sa mangaie campia cand florile-si deschid petalele spre cer,sufletul sa mi se scalde an lumina ochilor tai asa cum razele de soare se scalda an cristalian apa de izvor,mi-e dor de tine cum pasarii ai e dor de zbor,mi-e dor de tin asa cum noptii ai e dor de stele,mi-e dor de tine numai cum mie mai este dor si as-i vrea sa-ti fie si tie dor de dorul inimii mele!!!
   

   Declaratii de andra_byta_nebunica
536.  *    Cand zorii diminetii te-nconjoara si roua diminetii te trezeste,sa stii atunci ca cineva de departe te iubeste!!

   

   Declaratii de andra_byta_nebunica
537.  *    SCRISOARE Cu o dulce sarutare,ancep mica mea scrisoare,cand m-am apucat de scris un dor mare ma cuprins de iubirea mea,stau cu capul rezemat,rezemat si pus pe ganduri ca sa-ti scriu aceste randuri,scrise rau compuse bine ca sa te gandesti la mine,eu ati scriu an lung si-n lat sa nu crezi ca te-am uitat,eu ati scriu si-ti spun cu dor nu te uit pana cand mor,ca nu esti un fir de iarba sa te uit asa degraba!!!
   

   Declaratii de andra_byta_nebunica
538.  *    10% te vreau 20% ma gandesc la tine 30% ami amintesc de tine 40% ami lipsesti 50% te respect 60% am nevoie de tine 70% te plac 80% ma anebunesti 90% te ador 100% te iubesc
   

   Declaratii de andra_byta_nebunica
539.  *    Eram copii eram frumosi eram ca-ntr-o poveste.era atunci era ce-a fost era dar nu mai este!!
   

   Declaratii de angel flory
540.  *    A mai trecut o zi
A mai trecut un ceas
Tot tu in gand si-n suflet
Mi-ai ramas.
A mai trecut un minut
Mi-e dor de un sarut
In clipa ce vine
Imi e dor de tine....TE IUBESC INGERAS
   


 

 
Declaratii de Dragoste Emotionante, Declaratii de Dragoste pentru Ea, Declaratii de Dragoste pentru El, Declaratii de Dragoste Scurte, Declaratii de Dragoste Lungi 2020

 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2020      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Declaratii De Dragoste pentru Iubita Mea, Declaratii de Dragoste Sotie, Declaratii de Dragoste Frumoase 2019, Declaratii de Dragoste Amuzante si Haioase, Declaratii De Dragoste Si Iubire Haioase 2018

Declaratii de Dragoste Triste, Declaratii De Dragoste pentru Mama, Declaratii De Dragoste pentru Copii, Declaratii De Dragoste pentru Iubit, Declaratii de Dragoste Sot, Declaratii de Dragoste In Engleza 2021