Declaratii de Paste

   Declaratii de Luminoasa sarbatoare
15.  *    Luminoasa sarbatoare a Sfintelor Pasti sa coboare peste noi toti bucurii duhovnicesti pace si buna intelegere, iar Hristos cel Inviat sa ne daruiasca sanatate si intru toate, buna sporire. Hristos a Inviat!
      

   Declaratii de Urare de Paste
16.  *    Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare!

      

   Declaratii de Noaptea Sfanta
17.  *    Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.
      

   Declaratii de iepurasul
18.  *    Anul acesta iepurasul sa vina la tine incarcat cu bunatati si sa nu uite sa iti dea si plicul cu cei o suta de pupici de la mine.
      

   Declaratii de Sarbatori fericite!
19.  *    Anul acesta cu ocazia sfintei sarbatori a Invierii Domnului iti doresc ca iepurasul sa nu uite adresa ta sa vina la tine impovorat cu bunatati si mai ales sa isi aminteasca sa iti dea cadoul meu: un plic cu o mie de pupici. Sarbatori fericite!
      

   Declaratii de Sarbatori fericite!
20.  *    Anul acesta cu ocazia sfintei sarbatori a Invierii Domnului iti doresc ca iepurasul sa nu uite adresa ta sa vina la tine impovorat cu bunatati si mai ales sa isi aminteasca sa iti dea cadoul meu: un plic cu o mie de pupici. Sarbatori fericite!
      

   Declaratii de Ana
21.  *    Acum vine Paştele aşa că am selectat pentru voi o serie de mesaje si urari de Paste care pot fi trimise prin SMS.
      

 

 


   Declaratii de Hristos a inviat!
22.  *    A venit timpul ca speranta, credinta si iubirea sa invie in sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevarul si Viata! Hristos a inviat!
      

   Declaratii de Ana
23.  *    A sosit clipa mult asteptata a linistii, impacarii, bucuriei si binecuvantarii sufletului . . . sa lasam o clipa totul si sa multumim Domnului pentru tot ce ne-a daruit
      

   Declaratii de Ana
24.  *    16 iepurasi: 8 se spioneaza, 5 sunt la somnic si frumos viseaza, 2 mai albiori dau cadou de sarbatori, iar ultimul a citit Un Nou Paste Fericit!
      

   Declaratii de Paste fericit!
25.  *    Mantuitorul a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi vrem cruci de aur si inimi de lemn. Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii Celui fara de moarte, sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta. Paste fericit!
      


Mai multe Declaratii de Paste :
1   2  

 

 
Declaratii de Paste 2021, Declaratii de Paste Haioase, Declaratii de Pasti, Declaratii de Paste Fericit, Urari de Paste, Mesaje de Paste

 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2021      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Sms de Paste, Poezii de Paste 2022, Declaratii de Paste Lungi, Urari de Paste, Poezii de Paste, Urari de Pasti, Declaratii Paste 2020, Urari de Paste Amuzante

Declaratii de Paste pentru Bunici, Poezii de Pasti, Urare de Pasti, Urari Paste, Cele Mai Frumoase Declaratii de Paste In Engleza, Declaratii de Paste Cu Prostii, Urari de Paste Hazlii