Declaratii De Revelion

 
   Declaratii de Tata bun, mama iubita
13.  *    Tata bun, mama iubita
Azi e ziua potrivita
Sa va spun ce va doresc
Sa v-arat cat va iubesc
Va doresc intai de toate,
Un an nou cu sanatate,
Voie buna, trai usor,
Bucurie si mult spor.
La Multi Ani!


   Declaratii de Acum, cand sarbatorile
14.  *    Acum, cand sarbatorile crestine se apropie cu repeziciune iti doresc: pace in suflet, bucurie fara margini, sanatate cat cuprinde, credinta in bine si saruturi o mie.


   Declaratii de Previziuni meteo
15.  *    Previziuni meteo de revelion 2021: prevăzut o furtună de pupici și îmbrățișări ... Te sfătuim sa închizi umbrela si deschide inima. La Multi Ani si un An Nou Fericit !


   Declaratii de La multi ani
16.  *    La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul! Un An Nou fericit!


   Declaratii de A mai trecut un an
17.  *    A mai trecut un an . . . Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit.. Fii mandra ca ai ramas acelasi suflet cald.


   Declaratii de Un An Nou fericit!
18.  *    Va doresc de 2010 ori cate 12 luni de fericire, 52 de saptamani de distractie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sanatate si 525600 de minute de noroc! Un An Nou fericit!   Declaratii de In contul tau
19.  *    In contul tău nr 2021 ... la banca " viață " am depus 365 de zile de fericire, sănătate, dragoste si bucurii! Bucură-te atunci când îl vei goli ! ! La Multi Ani 2021 !


   Declaratii de Mireasa tuturor vremurilor
20.  *    Mireasa tuturor vremurilor ne deschide portile inimii catre armonie si intelegere si ne primeste in feeria Sfintelor Sarbatori cu credinta ca nimic nu va putea umbri vreodata stralucirea Nasterii Domnului. Lasati magia colindului strabun sa va picure in suflet fiori de sfintenie si primiti cu drag gandurile noastre de pretuire, realizari depline, sanatate si prosperitate!


   Declaratii de E cumpana dintre ani!
21.  *    E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!


   Declaratii de La multi ani cu veselie
22.  *    La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!


   Declaratii de Bucuria si linistea
23.  *    Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma.


   Declaratii de An imbelsugat
24.  *    Va doresc un sfarsit de an imbelsugat si plin de bucurii! La multi ani!Mai multe Declaratii de Revelion:
1   2   3 4 5


 
 


Declaratii De Revelion Amuzante, Declaratii De Revelion 2025, Sms De Revelion 2024, Urari De Revelion Haioase

 
 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2024      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Declaratii De Revelion In Engleza, Declaratii De Anul Nou, Declaratii Pentru Revelion 2026, Declaratii De La Multi Ani, Uraturi De Revelion, Sms-uri