Declaratii De Revelion

 
   Declaratii de Pentru fiecare zambet
25.  *    Pentru fiecare zambet ce te va face sa te simti bine, Pt fiecare vis indeplinit, Pt fiecare sarut ce-ti va incalzi inima . . . eu iti spun La Multi Ani pt Noul An plin de surprize si momente frumoase . . .


   Declaratii de Noul an
26.  *    Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfarsitul volumului sa-l cititi cu bucurie. Un An Nou fericit!


   Declaratii de Noul an sa-ti aduca fericire
27.  *    Ca noul an sa-ti aduca fericire in suflet, daruinduti in fiecare zi un motiv pentru a zambi. La Multi Ani si un An Nou Fericit


   Declaratii de Acum cand timpul sta
28.  *    Acum când timpul sta sa-si împartă trupul intre vechi si nou, când colindul își pregătește cu emoție armoniile, când magii străbat distantele pentru clipa cea de taina, acum după Sfânta porunca a datinii străbune, Îți încredințez gândurile frumoase de calde urări de fericire, sănătate, belșug și împliniri.


   Declaratii de De sfintele Sarbatori
29.  *    De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.


   Declaratii de Un an nou
30.  *    Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!   Declaratii de La multi ani
31.  *    La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!


   Declaratii de Fie ca sarbatorile de iarna
32.  *    Fie ca sarbatorile de iarna sa iti aduca liniste sufleteasca, mult noroc si iubire! Un An Nou alaturi de cei dragi si apropiati sufleteste. La Multi Ani!


   Declaratii de Inchide ochii
33.  *    Inchide ochii si pune-ti o dorinta! Am auzit ca de Anul nou orice vis poate deveni realitate si sper sa ti se intample si tie! La multi ani fericiti!


   Declaratii de Mult belsug si sanatate
34.  *    Mult belsug si sanatate, sa-ti ofere Noul An! Multa dragoste in viata si s-aduni ban dupa ban!

Viata mea ar fi goala fara tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!


   Declaratii de Treci peste ce-a fost
35.  *    Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere!

Anul asta care vine sa iti fie numai bine! La multi ani


   Declaratii de Anul care vine
36.  *    Fie ca anul care vine sa insemne pentru tine o noua treapta pe care o urci. Iti doresc o viata implinita si fericita! La multi ani!Mai multe Declaratii de Revelion:
1 2   3   4 5


 
 


Declaratii De Revelion Amuzante, Declaratii De Revelion 2024, Sms De Revelion 2023, Urari De Revelion Haioase

 
 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2023      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Declaratii De Revelion In Engleza, Declaratii De Anul Nou, Declaratii Pentru Revelion 2025, Declaratii De La Multi Ani, Uraturi De Revelion, Sms-uri