Declaratii De Revelion

 
   Declaratii de Anul se apropie de sfarsit
37.  *    Anul se apropie de sfarsit si gandindu-ma la tot ceea ce am trait alaturi de tine, zambesc. A fost, cu toate lucrurile bune si rele, cel mai fericit an din viata mea. N-as putea sa sarbatoresc sfarsitul anului decat alaturi de tine. Te iubesc cum nu credeam ca am s-o pot face vreodata. Sper ca aceste sarbatori sa ne aduca numai fericire si impliniri. Abia astept anul ce incepe pentru a-l putea petrece alaturi de tine. Iti urez cele mai fericite sarbatori!


   Declaratii de Un an greu pentru mine
38.  *    Stiu ca fost un an greu pentru mine, si acum ca se aproie de sfarsit, trebuie sa-ti multumesc tie pentru ca ai fost mereu alaturi de mine. Sper ca vreodata sa-ti pot arata aceeasi prietenie afectuoasa. Pana atunci insa iti trimit sigilata intr-o sticla toata prietenia mea si cele mai bune urari de anul nou. La Multi Ani!


   Declaratii de Ninge si cumpana anilor
39.  *    Ninge si cumpana anilor se va rostogoli magic in scurt timp, de la un an la altul, moment in care iti asterni visele pe capul de pod al sperantelor. Iti urez sa ai sarbatorile frumoase si luminoase, pline de caldura si implinire!


   Declaratii de Ganduri de Anul Nou 2023
40.  *    Fie ca anul 2023 să îți aducă realizări pe toate planurile: dragoste, prietenie, momente haioase, sănătate si mărire de salariu !


   Declaratii de Mesaj pentru anul 2023
41.  *    Daca toată lumea îți dorește ca aceasta zi sa fie una minunata, eu îți urez ca toate zilele ce urmează sa fie pline de bucurii si realizări astfel încât acest nou an sa îți umple sufletul de voie buna! La multi ani 2023 !


   Declaratii de Multe urari de Anul Nou
42.  *    10, 100, 1000 urari de Anul Nou!   Declaratii de Declaratie de Revelion
43.  *    Viata mea ar fi goala fara tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!


   Declaratii de Impreuna in Noul An
44.  *    In 2010 o sa ii cer lui Dumnezeu sa-ti dea sanatate, dar ca sa iti umplu sufletul cu dragoste, o sa ma ocup personal. Un An Nou fericit!


   Declaratii de Urari pentru 2023
45.  *    Vine un uragan de fericire, dragoste si liniște cu urarea ca anul 2023 sa-ți aducă toate aceste lucruri.


   Declaratii de Cadou de Revelion
46.  *    Imi datorezi cadoul promis, dar nu mai poti sa mi-l dai pentru ca nu puteai sa imi faci decat unul singur, sa petreci prima secunda din Anul Nou alaturi de mine. La multi ani!


   Declaratii de Urari pentru 2023
47.  *    In fiecare picatura a sampaniei pe care o bei in cinstea noului an sunt urarile mele de bine, pline de cele mai frumoase si calduroase ganduri! Un an minunat!


   Declaratii de Urari de Anul Nou
48.  *    Mult belsug si sanatate, sa-ti ofere Noul An! Multa dragoste in viata si s-aduni ban dupa ban!Mai multe Declaratii de Revelion:
1 2 3   4   5


 
 


Declaratii De Revelion Amuzante, Declaratii De Revelion 2025, Sms De Revelion 2024, Urari De Revelion Haioase

 
 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2024      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Declaratii De Revelion In Engleza, Declaratii De Anul Nou, Declaratii Pentru Revelion 2026, Declaratii De La Multi Ani, Uraturi De Revelion, Sms-uri