Declaratii De Revelion

 
   Declaratii de Anul 2023
49.  *    Anul ăsta care vine să îți fie numai bine! La multi ani 2023


   Declaratii de La multi ani 2023
50.  *    Învață sa te bucuri de sărbătorile de iarna, nu lasă să treacă nevăzute pe lângă tine. La multi ani!
Cumpăna dintre ani, Pașii tai sa străbată in ritm de dans trecerea de la 2022 la 2023


   Declaratii de Sfaturi pentru Revelion
51.  *    Te-ai gandit unde petreci Revelionul? Sa nu uiti sa iei cu tine: voia buna, lumina in gand si veselia de alta data!


   Declaratii de Mesaj de Anul Nou
52.  *    Sa prinzi aripi pentru a trece cu usurinta peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos si bucura-te cu adevarat. Petrece frumos la inceput de an pentru a trai senzatii tari tot anul! La multi ani!


   Declaratii de La multi ani!
53.  *    Gandeste-te la trecerea dintre ani ca la o poarta. Poti sa treci prin aceasta poarta in noul an si sa iei cu tine numai lucrurile bune si apoi sa inchizi poarta in urma ta, astfel incat grijile si supararile sa nu te poata urma. La multi ani!


   Declaratii de Gand de Anul Nou
54.  *    De Anul Nou ne imbracam in mod special, gatim in mod special, petrecem in mod special. Toti ne dorim sa fim mai speciali in anul care vine.
2009-2010   Declaratii de Incepe un nou an
55.  *    Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere!


   Declaratii de Urare de Anul Nou
56.  *    Fie ca anul care vine sa insemne pentru tine o noua treapta pe care o urci. Iti doresc o viata implinita si fericita! La multi ani!Mai multe Declaratii de Revelion:
1 2 3 4   5  


 
 


Declaratii De Revelion Amuzante, Declaratii De Revelion 2025, Sms De Revelion 2024, Urari De Revelion Haioase

 
 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2024      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Declaratii De Revelion In Engleza, Declaratii De Anul Nou, Declaratii Pentru Revelion 2026, Declaratii De La Multi Ani, Uraturi De Revelion, Sms-uri