Declaratii De Sarbatori

   Declaratii de Sarbatori Fericite 2022
1.  *    Iti doresc ca sarbatorile de iarna sa fie pentru tine ca niste izvoare din care vei sorbi fericirea, sanatatea, iubirea si linistea sufleteasca si acestea sa nu sece niciodata! Un CRACIUN FERICIT si un AN NOU FERICIT!
   Declaratii de Sarbatori si urari
2.  *    Cu totii iubim Craciunul pentru ca este atat de colorat: are colinde, are zambete, are zapada si globuri si, mai ales, are un Mos rumen care ne aduce la toti cadouri... Si chiar daca am crescut si nu mai credem ca el vine personal sa ne aduca bucurie stim ca toti cei dragi se gandesc la asta, asa cum si noi ne gandim cum le putem multumi ca fac parte din viata noastra.
Asa ca, Sarbatorile vin in primul rand cu cele mai frumoase urari:
Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet!


   Declaratii de Un an cu multe impliniri
3.  *    Iarta...iubeste...zambeste...exprima-te...relaxeaza-te...ajuta un batran...accepta un compliment...asculta-ti prietenii...reia un proiect abandonat...fii intelegator cu tine si cu altii...uita-te la un album cu fotografii...picteaza un tablou...asculta tacerea...aminteste-ti in totdeauna ca nu esti singur...spune-le celor dragi cat de mult ii iubesti...imagineaza-ti ca astazi nu ai nici o grija...joaca-te cu un copil...citeste o carte buna...alege-ti o stea pe cer...fii copil inca o data...da-ti voie sa mai si gresesti...lasa-i pe alti sa te ajute ...renunta la ce nu-ti place...indeplineste-ti promisiunile...inchide ochii si imajineaza-ti ca esti pe o plaja tropicala...priveste atent o floare...cumpara-ti ceva ce iti doresti de mult...spera ca ceea ce-ti doresti se va indeplini...ajuta-i pe altii...respira profund...fa-ti un cadou...iubeste


   Declaratii de La Multi Ani!
4.  *    in noaptea asta soaptele si dorintele se vor ridica la cer. E Anul Nou. Incepe prin a-ti deschide sufletul, bucura-te si iubeste curat. La Multi Ani!


   Declaratii de CRACIUN
5.  *    Zapada, brazii luminosi,colindele dau farmec Craciunului. Fie ca acest moment sa-l intampinati cu dragoste si caldura. CRACIUN FERICIT!


   Declaratii de Lumina sfanta
6.  *    Fie ca lumina sarbatorilor sa va acopere sufletele de bucurie si sa va calauzeasca pasii spre un an nou mai bun..colindele sa va mangaie sufletele,ascunzisuri nestiute de nimeni..lasati lumina sfanta sa va ocroteasca .SARBATORI FERICITE


   Declaratii de Bucuria
7.  *    Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, caldura sarbatorilor vine din inimile noastre. La multi ani!   Declaratii de Crăciun Fericit
8.  *    Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea, presarati peste gandurile tale, cu dulcele ecou al colindelor, cu imaginea in suflet al celor dragi, sa-ti aduca noi provocari, noi vise si sa te surprinda cu tot ce are viata mai frumos!


   Declaratii de Sarbatori fericite
9.  *    Globuri colorate,lumanari aprinse si lumina in suflet.Acesta este craciunul. SARBATORI FERICITE!


   Declaratii de Sarbatori fericite
10.  *    Cu ocazia Sfintelor sarbatori de Cracin va urez noroc,fericire si liniste in casele si sufletele dumnevoastra.   Declaratii de Zboară acest mesaj
11.  *    de sărbători că o pasere măiastra. fie că liniştea. căldura şi bucuria să umple sărbătorile dumneavoastră


   Declaratii de La Mulţi Ani!
12.  *    Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate și fericire. Împlinirea tuturor dorințelor și sănătate celor dragi. La mulți ani!


   Declaratii de Craciun Fericit 2022
13.  *    Sper să primești Mesaje de Sărbători și foarte mulți bani. Iți urez din tot sufletul meu Crăciun Fericit și La Mulți Ani!!!


   Declaratii de La Mulţi Ani!
14.  *    Sper că perioada Sărbătorilor de Iarnă să îți aducă multe zâmbete frumoase de la oamenii din jurul tău și să poți împărtăși tot ce ai tu mai bun cu ei. Să ai lumină în suflete și multă sănătate! Sărbători fericite și La Mulți Ani!Mai multe Declaratii de Sarbatori :
  1   2 3
 
 


Declaratii de Sarbatori 2023, Mesaje de Sarbatori, Urari de Sarbatori Fericite

 
 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2023      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Mesaje De Sarbatori 2023, Declaratie de Sarbatoare, Felicitari de Sarbatori, Urari de Sarbatori 2024, Felicitari Animate De Sarbatori 2025