Declaratii De Sarbatori

   Declaratii de Sărbători Fericite
15.  *    Sărbători Fericite și zile însorite. Un pahar de vin și zăpadă din plin !


   Declaratii de Sărbători Fericite
16.  *    Sărbători Fericite și un brad cât mai frumos. Să vină Moș Crăciun cu un Ferrari și să plece pe jos !


   Declaratii de Sărbători Fericite
17.  *    Sărbători Fericite și să petreci în neștire. Să ai pe veci iubire și-n casă Fericire !!!


   Declaratii de sărbători de iarnă
18.  *    Să te bucuri de aceste sărbători de iarnă cum nu te-ai bucurat niciodată. Să ai o masă încărcată. Bani ca niciodată și casa luminată !!!


   Declaratii de La Mulţi Ani!!!
19.  *    Să dați cât mai multe mesaje celor dragi despre Sărbătoarea Nașterii Domnului. Să vă aducă alături de cei dragi în jurul unei mese îmbelșugate și să aveți un An Nou de mii de ori mai bun decât cel care a trecut. La Mulți Ani !!!


   Declaratii de Sărbători Minunate
20.  *    Să aveți parte de Sărbători Minunate pline de Bucurie alături de cei dragi și împliniri pe toate planurile în noul An! Crăciun Fericit și La Mulți Ani !


   Declaratii de Crăciun şi un Revelion extraor
21.  *    Să ai cele mai frumoase sărbători de Crăciun şi un Revelion extraordinar. 1000 de cadouri să primeşti dintre care unul fenomenal   Declaratii de Mesaje de Sărbători
22.  *    O să-ţi dau Mesaje de Sărbători. un buchet de flori. un pupic care să-ţi trezească fiori şi o maşină de Sărbători


   Declaratii de Noul An
23.  *    Nu îți doresc ca Noul An să îți aducă în dar îndeplinirea tuturor viselor. Ci să ai puterea de a le face față atunci când se vor împlini. Să ai parte de tot ce e mai bun în viață !


   Declaratii de Un An Nou
24.  *    Nou este anul ce vine. noi sunt visele noastre. noi sunt dorinţele nostre. noi sunt spiritele noastre. dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!


   Declaratii de Moş Crăciun
25.  *    Moș Crăciun bate la ușă. Scoate mâna din mănușă. Și va da din palma lui darurile cerului. Lângă brad și lângă foc să vă umple de noroc !!!


   Declaratii de Momentele speciale
26.  *    Momentele speciale ale sfârșitului de An să-ți aducă veselia în casă. Bani în buzunar și poate un Mertzan !


   Declaratii de Cadouri de pe Pămant
27.  *    Mesajul meu de Sărbători are un singur gând. Vreau să te felicit pentru Premiul Nobel Pentru Cele mai Frumoase Cadouri de pe Pământ


   Declaratii de Sărbători
28.  *    Mesajul ăsta de Sărbători o să te facă să uiți de toate perioadele nefaste și o să-i umple inima de veselie. Fie că aceste zile de sărbătoare să te ajute să descoperi bucuria în viață alături de cei dragi ție !!!Mai multe Declaratii de Sarbatori :
1   2   3
 
 


Declaratii de Sarbatori 2023, Mesaje de Sarbatori, Urari de Sarbatori Fericite

 
 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2023      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Mesaje De Sarbatori 2023, Declaratie de Sarbatoare, Felicitari de Sarbatori, Urari de Sarbatori 2024, Felicitari Animate De Sarbatori 2025