Declaratii De Sarbatori

   Declaratii de Ho-ho-ho!
29.  *    Îți doresc un Crăciun și un Revelion fericit alături de familie și prieteni. Să te distrezi și să te relaxezi ... și cel mai important... să nu faci nimic din ceea ce eu nu aș face! Moșul te vede ! Ho-ho-ho !


   Declaratii de Fericirea-n casă
30.  *    Îți dau acest mesaj cu urări de Sărbători Fericite. Să ai de toate pe masă. Să vină Moș Crăciun și să-ți aducă Fericirea-n casă !


   Declaratii de sărbătorile de iarnă
31.  *    Fie că sărbătorile de iarnă să vă aducă liniște. Căldura și armonie în suflet. Crăciun fericit și un An Nou plin de împliniri!


   Declaratii de Bucuriile şi gandurile frumoase
32.  *    Fie că bucuriile și gândurile frumoase ale prezentului să devină amintirile frumoase ale viitorului. Crăciun fericit! Să fii iubit(a)!


   Declaratii de Sărbători...
33.  *    Fie că acest mesaj de sărbători să-ţi facă necazurile absenţe. să vă bucuraţi alături de cei dragi de cele mai frumoase momente...


   Declaratii de Anul nou
34.  *    Fie ca un mesaj despre sărbători pe care-l primești să însemne câte un cadou. Binecuvântarea divină să ne lumineze și cu ocazia sărbătorilor Crăciunului și ale Anului Nou !


   Declaratii de Bucurie şi linişte
35.  *    Fie ca bucuria și liniștea aduse de sfintele sărbători să vă însoțească pe tot parcursul anului ce va urma.   Declaratii de Cu ocazia sărbătorilor iarna
36.  *    Cu ocazia sărbătorilor de iarnă îți doresc o vacanță plină de liniște. Odihnă. Pace sufletească și împlinire. Fie că de Crăciun să ți se îndeplinească toate dorințele. Iar Anul Nou să te surprindă alături ce cei pe care și iubești.


   Declaratii de Iarna
37.  *    Cu ocazia sărbătorilor de iarnă îți doresc ca niciunul dintre visele tale să nu rămână neîmplinit.


   Declaratii de Sărbători...
38.  *    Asta este un mesaj despre globuri. Zăpadă și colindători. Este o urare de bine. Acum de Sărbători ...Mai multe Declaratii de Sarbatori :
1 2   3  
 
 


Declaratii de Sarbatori 2023, Mesaje de Sarbatori, Urari de Sarbatori Fericite

 
 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2023      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Mesaje De Sarbatori 2023, Declaratie de Sarbatoare, Felicitari de Sarbatori, Urari de Sarbatori 2024, Felicitari Animate De Sarbatori 2025