Declaratii Scurte

   Declaratii myrabellutza
1486.  *    *Oare te-ai gandit vre-odata, cat imi faci de rau?!pune-te macar o zii in locul meu...... cum ar fii sa ma vezi undeva,ca ma plimb cu altcineva si zambesc si sarut pe altcineva!?
Viata mea nu este usa ta ca sa iesi, sa intri cand vrei tu in ea.am lasat de atatea ori de la mine....... poate cu altele iti e mai bine,daca nu iti e cu mine.
Pe inima mea e scris, eu am scris numele tau *Dany* acolo e locul lui, acolo va fi mereu...
Ce ciudata e viata... Nu ai vrut sa-mi dai ocazia sa-ti arat ca intradevar esti inima mea...
  

   Declaratii Coco
1487.  *    Oare noaptea plangi cand nu sunt langa tine?Oare dimineatza tresari cand nu sunt langa tine ?Oare Sufletul tau stie ca sunt numai a lui si ca nu exista indoiala ?
  

   Declaratii chiristina
1488.  *    mai,asia care va ocupati de site-ul acesta,cu respect si stima va invit sa faceti nene,o scoala (clasele1-4)k sa invatati sa scrieti klumea,stiti ce scrie mare pe prima pagina?inceraca acuma noul joc,nu mai stiu cum...bai,totusi...
  

   Declaratii elena
1489.  *    Uni oameni vin si pleaca repede din viata noastra, altii stau o vreme, punandu-si amprenta pe inima noastra. Dupa plecarea lor,nu vom mai fi niciodata aceiasi.
  

   Declaratii elena
1490.  *    Nu poti face pe cineva sa te iubeasca. Tot ce poti face este sa fi o persoana iubita. Restu depinde de ceilalti!Oricat ti-ar pasa,altora s-ar putea sa nu le pese!Dureaza ani sa castigi increderea cuiva, si k ea se poate pierde doar in kteva secunde...Nu conteaza ce ai in viata ci pe cn ai!Nu trebuie sa te compari cu ceea ce pot alti mai bn sa fak.. ci cu ceea ce poti tu sa faci!Nu conteaza ce li se intampla oamenilor, ci conteaza ceea ce poti tu sa faci pt a rezolva! Trebuie sa te desparti de cei dragi cu cuvinte calde, s-ar putea sa fie ultima oara knd ii vezi!Poti continua ink mult timp dp ce ai spus ca nu mai poti.
  

   Declaratii deny ~cool
1491.  *    Ingerashii din rai ...au aruncat un altul pe pamnt...pt k acesta era prea dragutz ,simpatik,iubitor,scumpik,etc...TE-AI LOVIT?
  

   Declaratii oana
1492.  *    Esti o floare ,
Esti un crin ,
Esti parfumul cel mai fin ,
Esti parfumul tineretii ,
Dupa tine mor baietii ....!
  

 

 


   Declaratii Lia
1493.  *    Existi doar atita vreme cit esti dorit de cineva, cind existi cu necesitate pentru altcineva.
  

   Declaratii Daniel T.
1494.  *    Sunt doua lucruri ce se platesc in viata:PROSTIA si INTELIGENTA! Prostia o platesti tu, iar Inteligenta ti-o platesc altii.
  

   Declaratii Florin
1495.  *    Ma numesc florin sunt din ploiesti
  

   Declaratii georgiana
1496.  *    In seara asta vreau sa-ti daruiesc ceva ce nu se vinde in niciun magazin din lume...inima mea...te doresc...imi lipsesti
  

   Declaratii catalina
1497.  *    Am doua ochi,care vor sa te vada.Am doua buze,care vor sa te sarute.Am doua maini,care vor sa te mangaie.Am o inima,care vrea sa te iubeasca!
  

   Declaratii roberta
1498.  *    mam indragostit de tn pentru ca credeam cai bine dar akum mia dat seama cam cazut ii plasa ta si u mia frant inima!!!! :((
  

   Declaratii timy...love you
1499.  *    viata mea fara tine in ea nu e la fel, de ce s-a intamplat totul atat de brusc,atat de trist,ajuta-ma sa inteleg...sa pot trece peste tot..sa te uit ...sa te pierd..sa nu ma mai doboare gandul tau..sa nu ma mai miste dorul tau..sa nu mai plang... sa nu mai sufar..sa fiu eu..
  

   Declaratii ioana
1500.  *    departe este cerul.....dar totusi il privesc....departe esty de mine.....dar totusi te iubeskc....
   

 
Declaratii Scurte 2020, Declaratii Noi Scurte, Declaratii Scurte de Dragoste pentru Ea, Declaratii Scurte de Dragoste pentru El Tpu

 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2020      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Declaratii Scurte de Iubire, Declaratii Scurte de Dragoste pt Ea, Declaratii de Dragoste Scurte pentru El Amuzante, Declaratii de Dragoste Scurte si Frumoase 2021

Declaratii Scurte pentru Ea, Declaratii Scurte Frumoase, Declaratii Scurte Haioase 2019, Declaratii Scurte de Dor 2022, Declaratii De La Multi Ani